Головна Новини Спорт Екс-тренер "Піттсбурга" Токкет: "Я був готовий вбити Малкіна"
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-тренер "Піттсбурга" Токкет: "Я був готовий вбити Малкіна"

Колишній помічник головного тренера "пінгвінів" розповів, як він одного разу серйозно посварився з зоряним гравцем

7 липня 2019, 16:05
Поділіться публікацією:
Екс-тренер "Піттсбурга" Токкет: "Я був готовий вбити Малкіна"

Головний тренер "Арізони Койотс" Рік Токкет згадав про роботу з Євгеном Малкіним в "Піттсбург Пінгвінз".

"Малкіна я спочатку не переварював. Я був готовий його вбити. Не знаю, ми дуже різні. Здається, "Піттсбург" грав у Флориді, і до цього дня Малкін у двох матчах поспіль втрачав своїх гравців. І ось він знову „привіз“. Майк Салліван кричить мені: „Досить! Розберися, Струм. Скажи йому, що так не можна“. А я вважаю, що асистент не повинен кричати на гравців, якщо головний тренер підвищує голос.

Тобто якщо один гівнюк, то другий повинен вести себе по-іншому, інакше не спрацює. Джино (Малкін) під'їхав до мене, і я спокійно пояснюю йому, що і як. І бачу, як він посилає мене по-російськи і просить заткнутися. Я ніколи так не зривався в своїй кар'єрі. Я відповів йому. Відповів так, що Саллівану довелося мене заспокоювати", — наводить слова Токкета телеграм-канал "Епіцентр" з посиланням на подкаст Spittin Chiclets.

Зазначимо, що наставник "Піттсбург Пінгвінз" Майк Салліван, який нещодавно переуклав контракт з клубом, поділився думкою про нападника Євгенії Малкін, для якого минулий сезон став невдалим.

"Ми з Малкіним однаково бачимо рух вперед. Євген — елітний гравець, він як і раніше залишається елітним гравцем НХЛ. Він один з кращих хокеїстів покоління і залишається таким для "Піттсбурга".

Я в захваті від складу "Піттсбурга". Вважаємо, що наша група гравців дозволяє бути максимально конкурентоспроможної командою. Тепер нам необхідно зібратися і втілити наші сильні якості життя", — наводить слова фахівця Pittsburgh Post-Gazette.

У минулому сезоні в регулярному чемпіонаті Євген Малкін взяв участь у 68 матчах і зумів відзначитися 21 закинутою шайбою і 51 результативною передачею, набравши 72 очки за системою гол+пас. В плей-офф росіянин відіграв 4 зустрічі і набрав 3 очки (1 гол, 2 передачі).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.post-gazette.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!