Головна Новини Спорт КОНМЕБОЛ: Мессі просто не вміє програвати
commentss НОВИНИ Всі новини

КОНМЕБОЛ: Мессі просто не вміє програвати

Керівники Південноамериканської конфедерації футболу відповіли на звинувачення Ліонеля Мессі в корупції і змові проти Аргентини

7 липня 2019, 17:10
Поділіться публікацією:
КОНМЕБОЛ: Мессі просто не вміє програвати

Після поразки в півфіналі, капітан збірної Аргентини Ліонель Мессі заявив, що все на Копа Америка сплановано заради перемоги Бразилії, на що була відповідь КОНМЕБОЛ.

"У футболі хтось виграє, а хтось програє, але основним принципом чесної гри є гідне прийняття результату, – йдеться в офіційній заяві на сайті конфедерації футболу Південної Америки. – Те ж саме стосується суддівських рішень, в яких можуть бути помилки. Однак той, хто звинувачує в упередженості до своєї команди, просто не вміє програвати і не поважає інших".

"У твердженнях про те, що КОНМЕБОЛ діє в інтересах одного з 12-ти команд, що виступають на Копа Америка, немає ні краплі правди. І говорити так — значить ображати всіх учасників, організаторів і інших професіоналів, що чесно виконують свій обов'язок".

У поєдинку за третє місце Аргентина обіграла Чилі, але капітани обох команд Ліонель Мессі і Гарі Медель були видалені за сутичку між собою.

Варто зазначити, що не лише Мессі залишився незадоволений діями суддівського корпусу на Копа Америка.


Півзахисник збірної Чилі Артуро Відаль також розкритикував суддівство на Копа Америка. На його думку, арбітри на Кубку Америки брали занадто багато невірних рішень і не вміють користуватися системою ВАР (відео асистент рефері).

"Я вважаю, що Аргентина стала жертвою суддівства в півфіналі проти Бразилії, — цитує півзахисника Барселони і збірної Чилі Sport. – Ми теж відчули несправедливість на Копа Америка. А обопільне вилучення Мессі і Медель — це бажання арбітра стати зіркою цього шоу. Два капітана просто вирішували зігрітися, поштовхавшись плечима.

Не було ніякої брутальності, ніхто не торкався до обличчя опонента... Що ж стосується ВАР, то судді в Південній Америці просто не знають, як ним користуватися. Треба було поступати так, як це робили в Європі — спочатку "обкатати" систему у внутрішніх змаганнях, а потім користуватися нею на великих турнірах".

Нагадаємо, що в матчі за третє місце перемогу здобула збірна Аргентини над збірною Чилі (2:1), але капітан аргентинців Ліонель Мессі не став виходити з підтрибунного приміщення на церемонію нагородження. В знак протесту проти суддів, які обслуговували матчі південноамериканського турніру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.conmebol.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!