Головна Новини Спорт Офіційно: Джиммі Батлер - гравець "Майамі Хіт"
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційно: Джиммі Батлер - гравець "Майамі Хіт"

Організація з Флориди офіційно оголосила про підписання контракту з форвардом Джиммі Батлером

7 липня 2019, 19:00
Поділіться публікацією:
Офіційно: Джиммі Батлер - гравець "Майамі Хіт"

Керівництво "Майамі Хіт" офіційно оголосило про підписання контракту із захисником Джиммі Батлером, повідомляє офіційна сторінка команди з Флориди в "Твіттері". Також "Хіт" отримали центрового "Портленд Трэйл Блейзери" Мейерса Леонарда.

Минулий сезон Батлер розпочинав у складі "Міннесоти Тимбервулвз", однак в результаті конфлікту з іншими лідерами команди запросив обмін і став гравцем "Філадельфії Сиксерс".


У складі пенсильванцев він взяв участь у 55 зустрічах регулярного чемпіонату, набираючи в них 18,2 очки, збираючи 5,3 підбору, здійснюючи 4,0 передачі і 1,8 перехоплення. У плей-офф він зіграв у 12 матчах, набираючи в них 19,4 очки, збираючи 6,1 підбору, здійснюючи 5,2 передачі і 1,4 перехоплення в середньому.


Відзначимо, що раніше "Оклахома-Сіті" і "Кліпперс" погодили обмін, в результаті якого форвард Пол Джордж стане гравцем клубу з Лос-Анджелеса, повідомляє оглядач ESPN Едріан Войнаровски.

"Оклахома-Сіті" обміняє Пола Джорджа в "Лос-Анджелес Кліпперс" на рекордне число драфт-піків", — написав Войнаровски в "Твіттері".

"Тандер" отримають Шея Гилджес-Александера, Данило Галлинари, чотири незахищених піку 1-го раунду, один захищений пік 1-го раунду і можливість двічі обмінятися своїми піками.

Джордж за підсумками сезону-2018/19 був в числі трьох претендентів на приз MVP (найціннішого гравця сезону.


До цього "Кліпперс" погодив контракт з екс-форвардом "Торонто Репторс" Каваєм Леонардом. За чутками, він наполіг на тому, щоб клуб з Лос-Анджелеса підписав йому в пару ще одного зоряного форварда. Леонард за інформацією джерела може заробити згідно з умовами договору за 4 роки — 142 мільйони доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!