Головна Новини Спорт Черговий етап дворових Олімпійських Ігор пройшов цими вихідними в Дніпрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Черговий етап дворових Олімпійських Ігор пройшов цими вихідними в Дніпрі

Сім дворових етапів для дітей вже позаду

7 липня 2019, 18:50
Поділіться публікацією:
Черговий етап дворових Олімпійських Ігор пройшов цими вихідними в Дніпрі

Уже чотири роки діти Дніпра із задоволенням беруть участь в дворових Олімпійських іграх і з нетерпінням чекають спортивні змагання в своєму дворі. На цей раз Ігри — проект дніпровського мецената Генадія Гуфмана — пройшли у дворі по пр. Пилипа Орлика, 21. Діти тут вже чекали можливості пограти в футбол, дартс, пінг-понг і стрітбол і показати хороші результати.

"Наша сім'я бере активну участь в проектах Геннадія Гуфмана. Були на торішньому фіналі дворових Ігор восени, але тоді мій молодший син просто спостерігав. Зате зараз він трохи подорослішав, і виграв у дворі в змаганні з пінг-понгу. Дуже раді, що завдяки ініціативі Геннадія Гуфмана у нас є можливість так активно провести час ", — розповіла Оксана, постійна учасниця проектів програми Генадія Гуфмана" Соціальна реконструкція ".

Почалися гри з традиційної розминки з Головним суддею, Чемпіоном і призером світових змагань з кікбоксіну — Олександром Багацького. Як тільки було оголошено старт змагань, діти тут же вишикувалися в чергу до суддів з футболу, дартсу, пінг-понгу і стрітболу.


Організатори відзначили футбольну дворову команду "Hungry Lions" (Голодні Леви). Хлопці вперше беруть участь в дворових Олімпійських Іграх. Раніше вони грали в футбол на професійному рівні, а деякі навіть перебували в одному клубі. Познайомилися завдяки спільним знайомим, і почали тренуватися. Свого капітана одноклубники з повагою називають Зінедіном Зіданом за його майстерність і мистецтво пасу. "Hunger Lions" заявили про те, що мають намір забрати кубок чемпіонів у минулорічних переможців фіналу дворових Олімпійських Ігор — команди "Парус".

"Якщо доведеться зіграти з торішніми переможцями — командою" Парус ", в кращих складах, то ми у них виграємо. Будемо намагатися, щоб забрати медалі собі. Щоб домогтися успіху, команда повинна бути злагодженою і цілеспрямованою. Якщо хтось помиляється, ми йому підкажемо. Але коли ми збирали команду, то знали можливості один одного, розуміли, що нас чекає ", — з упевненістю заявили про свої цілі підлітки з команди" Hungry Lions ".

"Приїжджаючи на черговий відбірковий дворової тур, приємно зустрічати постійних учасників змагань. Приїжджають навіть ті, хто живе в інших районах. У цьому дворі ми побачили, як новачки знайомляться, об'єднуються і разом прагнуть до перемоги. Бажаю їм удачі і буду радий зустрічі в фіналі ", — сказав ініціатор проекту Геннадій Гуфмана.

Турнір зі стрітболу став по-своєму барвистим, і мав своїх героїв. 14-річний Віктор Трандаріф, незважаючи на свою спортивну грамотність, поступився команді дівчаток.

 "Я брав участь в минулих дворових Іграх, і зайняв в склад, гравці перше місце у себе на подвір'ї. Цього разу не взяв перше місце з-за дівчаток, яких було дуже багато. Не зміг агресивно грати. Але я радий, що беру участь, можу показати на що здатний ", — говорить Віктор.


Це був сьомий відбірковий тур дворових Олімпійських Ігор. Проект мають свою історію перемог, і кожен учасник дворових відбіркових змагань хоче залишити в ній свій слід. Приєднатися до Ігор може будь-хто. Слідкуйте за інформацією на сторінках організаторів в мережі Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!