Головна Новини Спорт Тьяго Сілва: Чому Мессі не говорив про корупцію, коли матч "Барселона"-"ПСЖ" судив Айтекін
commentss НОВИНИ Всі новини

Тьяго Сілва: Чому Мессі не говорив про корупцію, коли матч "Барселона"-"ПСЖ" судив Айтекін

Захисник збірної Бразилії Тьяго Сілва пригадав Ліонелю Мессі про арбітраж Деніза Айтекіна

8 липня 2019, 11:00
Поділіться публікацією:
Тьяго Сілва: Чому Мессі не говорив про корупцію, коли матч "Барселона"-"ПСЖ" судив Айтекін

Деніз Айтекін обслуговував матч між "Барселоною" і "ПСЖ" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Тьяго Сілва відповів Ліонелю Мессі на звинувачення арбітрів та організаторів Копа Америка в корупції.

"Мені складно коментувати слова Мессі, – цитує капітана "ПСЖ" Marca. – Деякі чомусь схильні у своїх невдачах звинувачувати інших. Цікаво, чому, коли у повторному матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Барселона" обіграла "ПСЖ" 6:1 завдяки дивним рішенням Айтекіна, Мессі не заговорив про корупцію? Ми теж нічого не говорили, а прийняли цей результат і продовжили працювати".

"Якщо завжди і в усьому звинувачувати якісь ворожі сили, то можна сказати, що і п'ять титулів чемпіона світу збірної Бразилії теж були нами вкрадені?".

Згоден зі своїм товаришем по збірній і "ПСЖ" і Маркиньос: "Можна зрозуміти роздратованого програвшого, але прикро слухати його нападки. Іноді доводиться миритися з результатом, незважаючи на його несправедливість. Наприклад, ми на ЧС-2018 грали краще Бельгії, але програли. Ну а матч "Барселона" — "ПСЖ" 6:1 сам Мессі повинен добре пам'ятати".

Зазначимо, що за різкі висловлювання в сторону організації, яка проводить турнір, Мессі можуть дискваліфікувати на кілька років. Оскільки в правилах прописано, що неприпустимими є образи самої організації, її установ або персоналу. Футболіст ризикує отримати заборону на участь у турнірах під егідою КОНМЕБОЛ строком на два роки. Таким чином, Мессі може пропустити відбір на чемпіонат світу і домашню Копа Америка наступного року.

Нагадаємо, що в матчі за третє місце перемогу здобула збірна Аргентини, яка переграла збірну Чилі (2:1), а бразильська збірна здолала перуанців (3:1) і стала володарем домашнього Кубку Америки-2019 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!