Головна Новини Спорт Екс-президент ФІФА хоче повернути колекцію з 60 годинників
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-президент ФІФА хоче повернути колекцію з 60 годинників

Колишній президент Міжнародної федерації футболу буде судитися, щоб повернути назад колекцію годинників

8 липня 2019, 12:30
Поділіться публікацією:
Екс-президент ФІФА хоче повернути колекцію з 60 годинників

Екс-президент організації вважає, що її нинішній очільник Джанні Інфантіно проявляє неповагу, не віддаючи годинник.

Колишній президент ФІФА Йозеф Блаттер судиться з організацією. Він хоче повернути особисті речі, які належать йому, серед яких – близько 60 годинників.

"Це мої годинники, віддайте мені мої годинники", — цитує 83-річного швейцарця ВВС.

"Вони важливі для мене. Я працював в індустрії годинників і збирав свою колекцію. 41 рік вона була в ФІФА, я давно б міг забрати її додому".

"Але чому вони б'ються за ці годинники? Це неповага, зневага з боку президента Джанні Інфантіно".

Зепп Блаттер був президентом ФІФА 17 років – з 1998 по 2015. Після цього його відсторонили від футболу на шість років через корупційний скандал в 2015 році – він перевів на рахунок тодішнього президента УЄФА Мішеля Платіні 2 млн швейцарських франків. Обидва функціонера заперечують будь-які правопорушення.

Раніше Блаттер заявив, що комітету з етики ФІФА варто почати розслідування відносно Джанні Інфантіно. Зепп Блаттер домагається проведення антикорупційного розслідування стосовно нинішнього глави організації Джанні Інфантіно.

"Комітет ФІФА з етики повинен щось зробити. Я вважаю, що треба почати розслідування відносно Інфантіно. Де та прозорість і відкритість, які проповідував Інфантіно під час своєї передвиборної кампанії?"

"Інфантіно взагалі сам повинен прийти в комітет з етики і продемонструвати, що він ні в чому не винен. Він зустрічався з Лаубером кілька разів, у той час як мене допитували лише один раз з того моменту, як проти мене було порушено справу у вересні 2015 року", – сказав Блаттер.

Нагадаємо, що Інфантіно очолив ФІФА в 2016 році, коли змінив на цій посаді саме Блаттера. Швейцарець же після корупційного скандалу був відсторонений від футбольної діяльності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!