Головна Новини Спорт Тренер Надаля: Це був найбільш важкий тиждень для Рафи на Вімблдоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Тренер Надаля: Це був найбільш важкий тиждень для Рафи на Вімблдоні

Франциско Роіг розповів, що для його підопічного цей тиждень видався найбільш важким

8 липня 2019, 14:50
Поділіться публікацією:
Тренер Надаля: Це був найбільш важкий тиждень для Рафи на Вімблдоні

Франциско Роіг, який є тренером іспанця Рафаеля Надаля, визнав, що турнірна сітка Вімблдону-2019 виявилася важкою для його підопічного.

"Чи була ця перша тиждень найважчою для Надаля на Вімблдоні? У плані суперників — так. У попередні роки він грав з Хачановым, Зозулиним і Алексом де Мінором. Всі ці матчі були виснажливими, всі були зіграні до четвертого кола. Але, думаю, те, що Рафа грав з Ніком Киьосом так рано, затьмарив той факт, що і раніше йому траплялися складні опоненти на початкових стадіях.

Коли Надаль приїжджає на Вімблдон здоровим, йому потрібно лише кілька днів на підготовку. Тоді він готовий до хорошого старту на турнірі", — цитує Роіга офіційний сайт ATP.

Іспанець Рафаель Надаль прокоментував момент з попаданням в нього м'яча після удару австралійця Ніка Кирьоса в матчі другого кола Вімблдону. Друга ракетка світу чекав вибачень від суперника і виглядав дуже незадоволеним. Кирьос вибачатися не став.

На прес-конференції уродженець Канберри зізнався, що цілився супернику в груди.

"Якщо чесно, справа не в тому, що я відчуваю або не відчуваю. Ми граємо в теніс, в історії якого закладені принципи поваги і чесної гри. Я не кажу, що Нік робить подібні речі, щоб впливати на суперника, але правда в тому, що іноді це небезпечно. Коли він так б'є по м'ячу, це небезпечно. Небезпечно не для мене, а для лінійного арбітра, для глядачів. Коли так б'єш, то не знаєш, куди полетить м'яч.

Я знаю, що він дуже талановитий гравець, але я теж професійний тенісист. Я знаю, що коли так б'єш, то може бути все що завгодно. На цей раз м'яч полетів так, немає проблем. Я професіонал і знаю, як цього уникнути. Але м'яч міг полетіти далі, і це був би небезпечний момент для арбітра на лінії. А якщо б він потрапив комусь в око? Це була б проблема.

Я не злюся на нього. Я просто хочу грати в теніс. Іноді це важко", — передає слова Надаля кореспондент "Чемпіонату".

Нагадаємо, що в четвертому колі Надаль зіграє з португальцем Жоау Соузой. Новак Джокович і Роджер Федерер також продовжують свої виступи на Вімблдонському турнірі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!