Головна Новини Спорт Беккер: Мене турбує, що Кирьос не поспішає виправляти свої погані звички
commentss НОВИНИ Всі новини

Беккер: Мене турбує, що Кирьос не поспішає виправляти свої погані звички

Колишня перша ракетка світу німець Борис Беккер розповів про своє ставлення до скандального австралійському тенісистові Ніку Кирьосу

8 липня 2019, 15:40
Поділіться публікацією:
Беккер: Мене турбує, що Кирьос не поспішає виправляти свої погані звички

Шестиразовий переможець турнірів "Великого шолома", колишня перша ракетка світу німець Борис Беккер розповів, як ставиться до австралійцеві Ніку Кирьосу, який славиться скандальними витівками.

"Я належу до групи людей, які хочуть бачити його успішним гравцем, реалізували величезний потенціал. Я обожнюю те, що він дає тенісу. Але мені здається, що він на роздоріжжі, і ситуація стає загрозливою. Піду далі і скажу, що якщо в найближчі 12 місяців він не зміниться, то це вже ніколи не станеться.

Мене турбує те, що він не квапиться змінювати свої погані звички. Це індивідуальний вид спорту, і стиль життя Ніка залежить тільки від нього самого.

Взагалі, він мені подобається, і я не переживаю з приводу його походу в бар напередодні гри. Він не перший австралієць з таким підходом", — написав Беккер у своїй колонці на the Daily Mail.

Раніше стало відомо, що австралієць Нік Кирьос не буде оштрафований за удар м'ячем в представника Іспанії Рафаеля Надаля в матчі другого кола Вімблдону. На прес-конференції після гри уродженець Канберри зізнався, що цілився супернику в груди.

"В парному розряді це часте явище, коли м'яч потрапляє в суперника. Це частина професії тенісиста. Цей момент, а також подача з руки не є порушенням правил. Може бути, докладного вивчення заслуговує лише спір Ніка з арбітром", — наводить слова виконавчого директора Всеанглійського лаун-тенісного клубу Річарда Льюїса AFP.

Нагадаємо, що Кирьос програв Надалю з рахунком 3:6, 6:3, 6:7 (5:7), 6:7 (3:7). В 1/8 фіналу Вімблдону Рафаель зіграє з португальцем Жоау Соузой.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://dailymail.co.uk/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!