Головна Новини Спорт Ікарді запросив високу зарплату у "Наполі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ікарді запросив високу зарплату у "Наполі"

Нападник озвучив свої фінансові умови, на яких він готовий приєднається до команди з Неаполя

9 липня 2019, 11:25
Поділіться публікацією:
Ікарді запросив високу зарплату у "Наполі"

Як повідомляє Calciomercato, переговори між нападником "Інтера" Мауро Ікарді і "Наполі" дещо ускладнилися після вимог гравця по заробітній платі.

За даними джерела, форвард "нерадзуррі" хоче заробляти в стані "партенопеї" 8 мільйонів євро, що є проблемою для керівництва неаполітанців.

Раніше повідомлялося, що нападник Лоренцо Інсіньє може стати частиною операції з "Інтером" за Ікарді. За даними Corriere dello Sport неаполітанці можуть включити в угоду свого лідера Лорнецо Інсіньє запропонувавши обмін форвардами.

Також відомо, що основним претендентом на Ікарді був "Ювентус", раніше передбачалося, що "партенопеї" можуть запропонувати гравцеві зарплату в 10 мільйонів євро на рік. Але на ділі виявилося, що фінансова сторона особистого контракту Ікарді може стати проблемою. До речі, раніше "Наполі" встановив цінник на Інсіньє в розмірі 70 мільйонів євро.

Крім того, іншим претендентом на аргентинського футболіста залишається "Атлетіко", яке готове заплатити 60 мільйонів євро. Однак, у команди з Мадрида є кілька не закритих проблем, перша з трансфером, який поки не закритий, Антуана Гризманна до "Барселоны", а також їм треба позбутися Дієго Кости.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!