Головна Новини Спорт Головний тренер "МЮ": "У Погба золоте серце"
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний тренер "МЮ": "У Погба золоте серце"

Як запевняє норвезький фахівець у Поля Погба ніколи не було проблем з клубом, але проти нього існує змова

10 липня 2019, 10:40
Поділіться публікацією:
Головний тренер "МЮ": "У Погба золоте серце"

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Оле-Гуннар Солскьяер запевняє, що у клубу ніколи не було проблем з півзахисником Поля Погба.

Нещодавно на клубному відео з передсезонної підготовки був зображений фрагмент, на якому Погба нібито посварився з Джессі Лингардом. Але Солскьяер запевняє, що все насправді не так, як виглядає.

"Це змова проти Погба. Він відмінний хлопець, справжній професіонал, з ним ніколи не було проблем, у Поля золоте серце", — цитує Солскьяера BBC.

Головний тренер переконує, що під час прогулянки Лингарда і Погба не було ніякого конфлікту, а журналісти спеціально нагнітають обстановку, щоб продати цікаві історії.

"Вчорашня прогулянка Джессі та Поля була подана як сутичка між двома хлопцями. Я знаю, що ви [журналісти] тут, щоб продавати гравців та історії, але всі гравці – професіонали".

Також Солскьяер повідав про те, що Поль Погба ніколи не ставив себе вище команди і не відділяв себе від неї.

"Поль ніколи не ставив себе окремо від команди, завжди викладався по повній, і я не можу сказати нічого, крім того, що його агенти постійно говорять. Я не можу сидіти і коментувати все про Поля і те, що кажуть його агенти. У нього ще кілька років контракту з "МЮ", і він чудово себе проявляє".

Нещодавно сам француз заявив, що зараз "може бути гарний час для нового виклику", а його агент Міно Райола додав, що повідомив "Манчестер Юнайтед" про бажання гравця покинути клуб.

Варто зазначити, що чинний контракт Погба з "МЮ" розрахований до червня 2021 року (також є опція продовження на один сезон).

У минулому сезоні 26-річний гравець провів 47 поєдинків у футболці "червоних дияволів" у всіх турнірах, відзначившись при цьому 16 голами і зробивши 11 результативних передач.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!