"Барселона" не може знайти гроші на Грізманна, але він може сам себе викупити

Французький нападник може допомогти "Барселоні" активувати свою суму відступних

Проблему "Барселони" з пошуком вільних грошей для викупу Антуана Грізманна у "Атлетіко" може вирішити сам футболіст, повідомляє Diario Sport.

Барселона не змогла знайти 120 млн євро для активації клаусули Грізманна, а переговори з банками про фінансування цієї операції затягнулися. Вирішенням проблеми може стати фінансова допомога свого майбутнього клубу з боку француза, який може сплатити потрібну суму (частково або повністю), а потім чемпіон Іспанії компенсує Антуану витрати.

"Барселона" поспішає оформити трансфер як можна швидше, щоб Грізманн почав підготовку до сезону вже 14 липня, коли команда Ернесто Вальверде збереться у повному складі.

Раніше, каталонці пропонували змінити спосіб оплати за футболіста, але цим вони лише розлютили керівників "Атлетіко" і отримали відмову. У своїй нещодавній заяві вони повідомили, що зневажають, як самого гравця, так і "Барселону" за брудні методи, якими користуються її боси.

Примітка. Клаусула (іспанське слово), яке нерідко використовується у футбольному лексиконі означає, що в контракті футболіста прописується конкретна сума, при виплаті якої клуб, що володіє правами на гравця, не має права відхилити цю пропозицію.

У минулому сезоні 28-річний нападник провів 47 поєдинків у футболці "матрацників", відзначившись 21 результативним ударом і зробивши 10 результативних передач.

Нагадаємо, як стало відомо раніше Антуан Грізманн буде підданий серйозним штрафним санкціям за прогули тренувальних занять команди і товариських зустрічей.