Головна Новини Спорт "Барселона" не може знайти гроші на Грізманна, але він може сам себе викупити
commentss НОВИНИ Всі новини

"Барселона" не може знайти гроші на Грізманна, але він може сам себе викупити

Французький нападник може допомогти "Барселоні" активувати свою суму відступних

10 липня 2019, 14:20
Поділіться публікацією:
"Барселона" не може знайти гроші на Грізманна, але він може сам себе викупити

Проблему "Барселони" з пошуком вільних грошей для викупу Антуана Грізманна у "Атлетіко" може вирішити сам футболіст, повідомляє Diario Sport.

Барселона не змогла знайти 120 млн євро для активації клаусули Грізманна, а переговори з банками про фінансування цієї операції затягнулися. Вирішенням проблеми може стати фінансова допомога свого майбутнього клубу з боку француза, який може сплатити потрібну суму (частково або повністю), а потім чемпіон Іспанії компенсує Антуану витрати.

"Барселона" поспішає оформити трансфер як можна швидше, щоб Грізманн почав підготовку до сезону вже 14 липня, коли команда Ернесто Вальверде збереться у повному складі.

Раніше, каталонці пропонували змінити спосіб оплати за футболіста, але цим вони лише розлютили керівників "Атлетіко" і отримали відмову. У своїй нещодавній заяві вони повідомили, що зневажають, як самого гравця, так і "Барселону" за брудні методи, якими користуються її боси.

Примітка. Клаусула (іспанське слово), яке нерідко використовується у футбольному лексиконі означає, що в контракті футболіста прописується конкретна сума, при виплаті якої клуб, що володіє правами на гравця, не має права відхилити цю пропозицію.

У минулому сезоні 28-річний нападник провів 47 поєдинків у футболці "матрацників", відзначившись 21 результативним ударом і зробивши 10 результативних передач.

Нагадаємо, як стало відомо раніше Антуан Грізманн буде підданий серйозним штрафним санкціям за прогули тренувальних занять команди і товариських зустрічей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!