Головна Новини Спорт бокс Вайлдер: Ф'юрі б'ється зі слабаками, виняток - я і Кличко
commentss НОВИНИ Всі новини

Вайлдер: Ф'юрі б'ється зі слабаками, виняток - я і Кличко

Американський боксер розкритикував британця Тайсона Ф'юрі, який підбирає завідомо слабких опонентів

11 липня 2019, 12:30 comments1183
Поділіться публікацією:
Вайлдер: Ф'юрі б'ється зі слабаками, виняток - я і Кличко

Чемпіон світу за версією WBC американський супертяж Деонтей Вайлдер піддав критиці колишнього чемпіона світу британця Тайсона Ф'юрі.

Уайлдер звинуватив його в тому, що той вибирає собі тільки слабких суперників. Ф'юрі і Уайлдер зустрілися на рингу в кінці 2018 року, але той бій закінчився нічиєю. Тепер суперники планують провести бій-реванш у 2019 році.

"Я дивився бій Ф'юрі і Шварца. Ф'юрі зробив те, що повинен був, адже він бився з звичайним "мішком". Якщо подивитися на список суперників Тайсона, то стає зрозуміло, що він не бився з серйозними супротивниками, крім мене і Кличко. Всі інші противники Ф'юрі були відверто слабкими".

Зазначимо, що за запевненнями британця бій повинен відбутися 22 лютого 2020 року. Однак, крім нього ніхто цю інформацію не підтвердив.

"Він повернувся на ринг після того, як сидів на наркотики, переміг двох нікчемних суперників в Англії. Потім він нарешті побився зі мною. Але після цього Ф'юрі знову вибрав собі слабаків. І потім він називає себе найсильнішим у світі, це божевілля", — цитує Вайлдера World Boxing News.

Нагадаємо, що на думку більшості фахівців Ф'юрі виграв практично всі раунди, але два нокдауни у виконанні Деонтея допомогли йому домогтися нічиєї і зберегти пояс чемпіона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://worldboxingnews.net/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!