Головна Новини Спорт Спортивна п'ятниця: ТОП подій сьогоднішнього дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Спортивна п'ятниця: ТОП подій сьогоднішнього дня

Виділяємо головні спортивні події, які не можна пропустити в цю п'ятницю

12 липня 2019, 10:15
Поділіться публікацією:
Спортивна п'ятниця: ТОП подій сьогоднішнього дня

Вімблдон, теніс. 1/2 фіналу. 12 липня. Початок в 15:00

Новак Джокович – Роберто Баутіста-Агут.

Історія особистих зустрічей говорить на користь серба Новака Джоковича, іспанський тенісист обігравав Джоковича в 2019 році кілька разів на турнірі в Досі та Майамі. Але тоді ставки були не настільки високі тепер на кону вихід у фінал престижного Вімблдонського турніру, одного з чотирьох турнірів "Великого шолома".

Букмекери однозначну перевагу віддають сербському спортсмену – 1.10 проти 7.00 у представника Іспанії. Перед півфінальним матчем перша ракетка світу Новак Джокович поділився думкою.

"Найскладніше в його грі — стабільність, його здатність залишатися в розіграші, коли здається, що він вже відступив. Його удари неймовірно стабільні. Він виконує плоскі удари з форхенда і бэкхенда. Його бекхенд став краще. Він посилає м'яч глибше. На цьому турнірі Роберто показує теніс дуже високої якості. У цьому році він двічі мене обіграв. Це додасть йому впевненості перед нашою зустріччю.

Це півфінал турніру "Великого шолома". Я постараюся використовувати свій досвід таких матчів і підготуюся в тактичному плані. Сподіваюся, я зможу виконати все задумане", — сказав серб.

Варто відзначити, що в 2018 році Джокович завоював трофей Вімблдону перегравши у фіналі представника з ПАР Кевіна Андерсона, який на той момент було 8 ракеткою світу.

Вімблдон, теніс. 1/2 фіналу. 12 липня. Початок о 17:30

Рафаель Надаль – Роджер Федерер

Найбільш рівна пара, яка тільки могла зійтися на цьому турнірі. Якщо брати до уваги останні 10 особистих зустрічей, то перевага на боці Федерера 6 перемог проти 4 у Надаля. Однак, на турнірі "Ролан Гаррос" у цьому році сильнішим виявився іспанець Надаль у півфіналі. Але не можна забувати, що в тому поєдинку гра проходила на грунтовому покритті. Вімблдон проводиться на трав'яному покритті.

Про що вже згадав Рафаель Надаль: Матчі з Роджером завжди унікальні. Вже передчуваю нашу зустріч, радий черговий можливості зіграти на цій стадії з ним.

Чекаю чогось нового від цього матчу? Ні, просто розраховую добре зіграти проти, ймовірно, кращого гравця в історії тенісу на цій поверхні. Я знаю, що повинен докласти всі сили, якщо хочу розраховувати на потрапляння у фінал. Обидва ми відчуваємо себе тут комфортно. Я демонструю хороший теніс"

Також іспанський спортсмен зазначив, що він, як і Федерер не надто додає з роками. Доводиться компенсувати втрату колишньої швидкості новими аспектами гри.

"Не думаю, що ми так вже додаємо з роками. Швидше ми просто додаємо в гру аспекти, які можуть компенсувати те, що ми втрачаємо через віку. І, само собою, ми любимо свій спорт, поважаємо його — це основна причина, по якій ми як і раніше перебуваємо на вершині.

Я краще подаю? Про це я вам і кажу. Зараз я не можу бігати стільки, скільки раніше бігав, — тому мені доводиться покращувати подачу. Я багато речей роблю краще, ніж раніше, але це не означає, що я граю краще, ніж у молодості. Ми з Роджером відмінно навчилися розпоряджатися своїми активами"

Букмекерські котирування приблизно рівні з невеликою перевагою іспанського спортсмена у Надаля – 1.70 у швейцарця Федерера – 2.25.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!