Головна Новини Спорт Рассел Уестбрук буде грати за "Х'юстон", Кріс Пол за "Оклахому"
commentss НОВИНИ Всі новини

Рассел Уестбрук буде грати за "Х'юстон", Кріс Пол за "Оклахому"

Уестбрук у наступному сезоні буде виступати за команду з Техасу

12 липня 2019, 11:57
Поділіться публікацією:
Рассел Уестбрук буде грати за "Х'юстон", Кріс Пол за "Оклахому"

"Оклахома-Сіті" і "Х'юстон Рокетс" погодили обмін, в результаті якого розігруючий Расселл Уестбрук стане гравцем клубу з Техасу, повідомляє оглядач ESPN Едріан Войнаровски у своєму "твіттері".

За інформацією джерела, "Тандер" отримають Кріса Пола, право вибору в першому раунді драфтов 2024 і 2026 років, а також на вибори драфті 2021 і 2025 років.

"Оклахома-Сіті" завершив виступ у плей-офф ще в першому раунді. Команда Біллі Донована в п'яти матчах поступилася "Портленд Трэйл Блейзери". Уестбрук набирав 22,8 очка, віддавав 10,6 передачі, збирав 9,0 підбору, а також здійснював 1,0 перехоплення і виконував 0,6 блок-шота за 39,4 хвилини в середньому за гру.

Расселл виступає за "Тандер" з 2008 року. Його контракт з клубом розрахований до кінця сезону-2022/23 (на останній рік діє опція гравця). За наступну кампанію розігруючий повинен заробити $ 38,2 млн.

"Рокетс" довелося піти на обмін через конфлікт між Крісом Полом і лідером команди Джеймсом Харденом.

У ході минулого сезону баскетболісти не спілкувалися один з одним протягом двох місяців, що порушувало атмосферу в усьому колективі. Після вильоту з розіграшу плей-офф у сезоні, що завершився Харден поставив питання ребром, закликавши босів клубу вибрати між ним і Полом. Всі спроби Кріса вийти на контакт Харден проігнорував.

Джерела повідомляють, що відносини Пола і Хардена вже не врятувати, а баскетболісти не відчувають поваги один до одного.

Нагадаємо, Пол став гравцем "Х'юстона" в 2017 році. Харден захищає кольори "Рокетс" з 2012 року, після обміну з тої ж таки "Оклахоми".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://twitter.com/wojespn
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!