Головна Новини Спорт Халеп про півфінал зі Світоліною: "Еліна була сильна"
commentss НОВИНИ Всі новини

Халеп про півфінал зі Світоліною: "Еліна була сильна"

Симона Халеп прокоментувала свою перемогу над Еліною Світоліною

12 липня 2019, 13:00
Поділіться публікацією:
Халеп про півфінал зі Світоліною: "Еліна була сильна"

Румунська тенісистка Сімона Халеп поділилася враженнями від першого в кар'єрі виходу у фінал Вімблдону. У півфіналі вона обіграла українку Еліну Світоліну з рахунком 6:1, 6:3.

Розслабленість не заважає спортсменці відповідально відноситься до ігор.

"Розслаблена я? Я пояснювала кілька днів тому. Розслаблена — не означає, що я не працюю старанно і не зосереджена на тому, що потрібно робити. Це означає, що як людина я хочу розслабитися. Ми бачимо, що на корті я виглядаю краще".

Симона віддала належне своїй суперниці.

"Після першого гейму я трохи втомилася. Потім те ж саме було в другому. У третьому геймі я вже не могла грати, тому так швидко програла його. Але Еліна була дуже сильна. Вона так просто не віддавала жодного очки. Розіграші були довгими і потужними. Було нелегко залишатися в грі. Але я готувалася до того, що в матчі з нею треба боротися за кожен м'яч. Я багато разів зустрічалася з нею і знала, що знайти ритм буде непросто. Мені слід було бути сильною. Думаю, я провела один з кращих матчів на траві".

Румунська спортсменка підкреслює, що вона стала краще відчувати покриття і вже не боїться відскоку м'яча на траві.

"Я трохи змінила свою гру на траві. Я стала використовувати укорочені удари, частіше застосовую різані удари. Подача допомагає мені. Як я сказала кілька днів тому, коли м'яч прилітає до мене, я знаю, що з ним робити. Може, я стала відчувати більше впевненості. Я вже не боюся відскоку м'яча на траві. Я стала краще відчувати гру тут. Робота ніг стала стабільнішою, що дуже важливо на цьому покритті. Все можливо. Я повірила, що навіть на траві у мене є шанси на перемогу", — наводить слова WTA.

Симона також відповіла на питання, хто з тенісисток її надихає.

"Серена надихає мене. Тому що, коли є людина, який виграв так багато титулів на „Шоломах“, в тому числі на траві, це дуже багато значить для всіх. Також мене надихнула Жюстін Енен", — сказала Халеп.

Нагадаємо, в 2018 році перемогу здобула німкеня Анжелік Кербер, яка переграла Серену Вільямс із рахунком 6:3, 6:3.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!