Головна Новини Спорт Рибалка: Хацкевич поміняв всю команду, але постійно скаржиться на її рівень
commentss НОВИНИ Всі новини

Рибалка: Хацкевич поміняв всю команду, але постійно скаржиться на її рівень

Український півзахисник розповів, чому у нього не склалося з нинішнім головним тренером команди Олександром Хацкевичем і багато іншого

12 липня 2019, 15:30
Поділіться публікацією:
Рибалка: Хацкевич поміняв всю команду, але постійно скаржиться на її рівень

Сергій Рибалка при Сергія Реброва розкрився як основного гравця "Динамо", але після приходу Олександра Хацкевича покинув клуб.

"Можливо, трохи не до кінця розкрив свій потенціал в Динамо. Два роки я провів досить добре. Потім послідував невеликий спад. Півроку я не грав, і виявився вже не потрібен. Є люди, які рік-два не грають, а сидять в Динамо. У мене склалося так, що як тільки я перестав потрапляти в основний склад, я вже не був потрібен клубу. Але я ні про що не шкодую. У нас була хороша команда, ми виграли два чемпіонати, кубок".

Український півзахисник вважає, що він потрапив у дуже сприятливий час в команду, коли вони домінували в українському футболі і показували хорошу гру на європейській арені.

"Добре грали в Лізі Чемпіонів і в Лізі Європи. Тому, можна сказати, я потрапив туди в той період, коли була хороша команда і давали хороший результат. У команді була хороша атмосфера, хороший тренерський штаб. Я вдячний Богу, що мені дали шанс зіграти за Динамо, тим більше, стати чемпіоном, грати в складі. Вдячний Реброву, Раулю і велике спасибі, що довірилися і дали шанс",  розповів Рибалка в інтерв'ю SporttravelerUA.

Сергій Ребров в одному інтерв'ю сказав, що Хачеріді, Гармаш і Рибалка, як три богатирі, яким все абсолютно байдуже.

"Навіть не знаю чому він так сказав. Просто ми були постійно разом, завжди жартували. Залишалися після тренування пограти в два дотики. Нам забороняли. "Чого ви тут стоїте граєте, йдіть воротах бити або ідіть взагалі з поля". А ми: "Станіславович, ми трохи пограємо в два дотики". Такі моменти були, але ніяких сварок не було. Просто були завжди разом і жартували".

Розповів Сергій, чому у нього не склалися стосунки з Олександром Хацкевичем, який практично не дав їй шансу показати себе.

"Я б не сказав, що не заладилося. У нього інше бачення футболу. Думаю, я просто не вписувався в тактичну схему. Він більше любить, щоб били м'яч вперед і нападник міг зачепитися. Раптом щось вийде. Ось такий у Хацкевича футбол. У Реброва був інший стиль. Більше тримання м'яча. Тактично під кожну команду підлаштовувалися. Точніше не підлаштовувалися, а виробляли тактичний план на кожну команду і з нього готувалися. Тому, напевно, я просто не вписувався. Хоча у мене були хороші відносини з Хацкевичем, коли я був у дублі".

Починав свою кар'єру Рибалка більш атакуючим півзахисником, а у Сергія Реброва був зміщений на позицію опорника.

"У Реброва я грав тільки опорного. Був більше розігруючим. Коли прийшов Хацкевич, так склалося. Інше бачення у нього. Тому довелося спочатку поїхати в оренду. Коли повернувся з оренди, я з ним переговорив. Я йому сказав свою позицію, що мені сподобався турецький чемпіонат, і український не хочеться повертатися, тому буду шукати собі команду. Він сказав, що добре, і що команда у нього зараз зіграна і мені він багато часу дати не може. Ми потиснули один одному руки і розійшлися".

Футболіст також прокоментував нинішню гру киян.

"Іноді дивлюся гри Динамо. Багато критики. Два року нічого не виграють. Але Хацкевич змінив повністю всю команду. Зараз нова команда. Я не знаю, чому він каже, що немає гравців, хоча він вже купив 10 легіонерів — 3 бразильця, які не грали, Вербич, Кендзьора, Сіль — він фактично створив нову команду за 2 роки. І постійно говорить про клас. Що гравці якого не того класу. Мені здається це взагалі не коректно. Чому гравці якогось не такого класу, а тренер виходить високого класу. Як по мені, це не красиво по відношенню до гравців постійно говорити, що у них рівень не такий".


У "Сівасспорі" Рибалка часто грає, як на позиції опорного хавбека, так і під нападниками.

"Більше, мабуть, подобається, коли опорного граю. Мені більше подобається отримувати м'яч, розігрувати атаки. Коли граєш під нападниками, не так часто отримуєш м'яч. Але досить комфортно себе почуваю і на тій, і на іншій позиції. Тому, як вирішує тренерський склад, я з задоволенням виходжу на поле і віддаю всі свої сили, щоб принести команді успіх. А на якій позиції, це не має значення. Бувало, тут в Сівасі мене ставили праворуч. Робінью зміщувався в центр, а я грав справа. Для мене великий різниці в цьому немає. Просто хочу допомогти команді досягти позитивного результату".

У минулому сезоні Сергій Рибалка відіграв 28 поєдинках у всіх турнірах за "Сівасспор", відзначившись 4 результативними ударами і скоїв 2 результативні передачі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!