Головна Новини Спорт ESPN назвала кращих спортсменів року
commentss НОВИНИ Всі новини

ESPN назвала кращих спортсменів року

Американський телеканал назвав кращих спортсменів року з власної версії

12 липня 2019, 16:30
Поділіться публікацією:
ESPN назвала кращих спортсменів року


Кращим боксером року визнали мексиканця Сауля Альвареса. Йому вдалося випередити в голосуванні українців Олександра Усика та Василя Ломаченка, а також американця Теренса Кроуфорда. Повідомляє ESPN.

Відзначається, що ESPN зазвичай підводить підсумки саме влітку, коли в США завершилися різні спортивні чемпіонати (НБА, НХЛ, і НФЛ інші).


Капітан "Вашингтон Кепіталз" Олександр Овечкін визнаний кращим гравцем Національної хокейної ліги.

Про це стало відомо на церемонії нагородження головних спортсменів року за версією ESPN. На нагороду також претендували Микита Кучеров ("Тампа-Бей Лайтнінг"), Коннор Макдэвид ("Едмонтон Ойлерс") і Натан Маккіннон ("Колорадо Евеланш").

У минулому сезоні 33-річний російський хокеїст в восьмий раз став кращим снайпером регулярного чемпіонату НХЛ. Він записав на свій рахунок 51 результативний кидок і додав до цього 38 гольових передач в 81 матчі. Крім того, він заробив показник корисності "7" і 40 хвилина штрафу. У плей-офф на рахунку капітана столичної команди 9 (4 5) очок в семи іграх.


Швейцарець Роджер Федерер був визнаний кращим тенісистом року. Його конкурентами були серб Новак Джокович, іспанець Рафаель Надаль і грек Стефанос Циципас.

Кращою тенісисткою року була названа американка Серена Вільямс. Вона обійшла румунку Сімону Халеп, японку Наомі Осаку і представницю Чехії Петру Квітову.

У минулому році нагороди від ESPN отримали Федерер і американка Слоан Стівенс.

Поразка Серени від Осаки у фіналі Відкритого чемпіонату США 2018 року претендувало на звання головної сенсації року. Однак в цій номінації була відзначена перемога боксера Енді Руїса над Ентоні Джошуа.


Форвард "Мілуокі" Янніс Адетокумбо був визнаний кращим баскетболістом НБА на церемонії нагородження головних спортсменів року.

Нагадаємо, що раніше Адетокумбо став найціннішим гравцем (MVP) НБА минулого сезону.

В середньому за гру Янніс набирав 27,7 очка, робив 12,5 підбору і 5,9 результативної передачі. За підсумками регулярного чемпіонату НБА "Мілуокі Бакс" став найкращою командою, здобувши 60 перемог у 82 матчах. У плей-офф організація з Вісконсіна дійшла до фіналу Східної конференції, де програла "Торонто Репторс" (2-4).


Кращим футболістом на міжнародній арені був визнаний Ліонель Мессі. Аргентинець в минулому сезоні допоміг "Барселоні" виграти чемпіонат Іспанії і дійти до півфіналу Ліги чемпіонів. Крім того, Мессі шостий раз в своїй кар'єрі став володарем Золотої бутси. Йому вдалося забити 36 голів у чемпіонаті Іспанії.

Зазначимо, що кращим футболістом в MLS (Major League Soccer — професійна футбольна ліга, вищий дивізіон системи футбольних ліг в США і Канаді). Був визнаний Златан Ібрагімович, який грає за "Лос-Анджелес Гелаксі". Йому вдалося випередити Джозефа Мартінеса з "Атланти".

Для шведа це перша подібна нагорода, він став 13-м лауреатом премії.

Варто відзначити, що легендарний Лендон Донован отримував її п'ять разів, а всього гравці Гелаксі брали нагороди 9 разів з 13.

Кращою командою року була названа жіноча збірна США з футболу, яка раніше виграла чемпіонат світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://espn.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!