Головна Новини Спорт Серена Вільямс - про фінал Вімблдону: "Замість того щоб вважати, що мені нема чого втрачати, я думаю, що втрачати є що"
commentss НОВИНИ Всі новини

Серена Вільямс - про фінал Вімблдону: "Замість того щоб вважати, що мені нема чого втрачати, я думаю, що втрачати є що"

Американка поділилася думкою з приводу майбутнього протистояння у фіналі Вімблдону і про можливе повторення рекорду

12 липня 2019, 18:40
Поділіться публікацією:
Серена Вільямс - про фінал Вімблдону: "Замість того щоб вважати, що мені нема чого втрачати, я думаю, що втрачати є що"

Американка Серена Вільямс зізналася, що не думає про повторення рекорду Маргарет Корт за кількістю титулів на змаганнях "Великого шолома", а також оцінила свою нинішню форму. Корт виграла 24 мейджора, Серена — 23.

У півфіналі Вімблдону-2019 Вільямс перемогла чешку Барбору Стрыцову, а у вирішальному матчі завтра, 13 липня, вона зіграє з румункою Сімоною Халеп.

"Для мене справа не в кількості титулів — 23, 24 або 25. Головне — виходити і в будь-якій ситуації викладатися по повній. У будь-якому разі у мене була чудова кар'єра. Я спокійна".

Вільямс вважає, що їй дуже допомагають виступу в парному розряді.

"Удари з льоту? Коли я виконувала їх у грі з Барборой, думала: "чи Змогла б я зробити так, якби не грала в парі? Не думаю". Я продовжую говорити вам, хлопці, що виступ у парному розряді мені допомагає. Я дійсно так думаю".

Спортсменка з Америки вважає, що вона може ще додати в деяких аспектах своєї гри.

"Не знаю, чи виконувала свої кращі подачі на цьому турнірі. Було кілька дуже потужних. Я починаю знову використовувати ноги. Подача також повернулася, і це приємно. Я заново відкриваю техніку подання, то, як треба використовувати своє тіло, кожну його частину. Я ще можу додати".

Також Серена зазначає, що їй вдалося виробити спокій порівняно з попередніми двома фіналами турнірів "Великого шолома".

"Порівняно з попередніми двома фіналами турнірів "Великого шолома" я стала спокійнішою. Замість того, щоб вважати, що мені нема чого втрачати, я думаю, що втрачати є що. Я немов посередині. Я дуже хочу перемогти. Я в іншому становищі зараз, бо ще місяць тому я взагалі не грала. Тепер все складається воєдино", — наводить слова Вільямс WTA.

Варто відзначити, що уродженці Сагинау вдалося пробитися у фінал турніру "Великого шолома" у віці 37 років і 291 дня. Таким чином, вона стала найстаршою фіналісткою мейджора у Відкритій ері. Повідомляє Associated Press.

Раніше рекорд належав Мартіні Навратіловій, яка в 1994 році грала у фіналі Вімблдону у віці 37 років та 258 днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!