Головна Новини Спорт інші види спорту Халеп про перемогу на Вімблдоні: Не думала проти кого грала, зосередилася на собі
commentss НОВИНИ Всі новини

Халеп про перемогу на Вімблдоні: Не думала проти кого грала, зосередилася на собі

Представниці з Румунії вперше вдалося виграти престижний Уїмблдонський турнір

14 липня 2019, 12:00 comments1514
Поділіться публікацією:
Халеп про перемогу на Вімблдоні: Не думала проти кого грала, зосередилася на собі

Румунська тенісистка Сімона Халеп розповіла, як вона змогла виграти у американки Серени Вільямс у фіналі Вімблдону. Їй вдалося переграти американську рекордсменку за 55 хвилин.

Основним фактором успіху стала зосередженість не на суперниці, а на власній грі.

"Я думала про матчі, а зовсім не про те, проти кого граю. Завжди була трохи налякана перед зустріччю з Сереною. Вона надихає всіх і є прикладом для наслідування. Сьогодні перед матчем я вирішила, що потрібно зосередитися на собі і на фіналі "Великого шолома", а не на ній. Ось чому я змогла зіграти грати з усіх сил, розкуто і впевнено проти неї.

Румунка тільки з ранку вибудувала план на гру і реалізувала його на корті.

"Сьогодні вранці я вирішила, як буду грати проти неї. Точно знала, що повинна зробити, щоб доставити їй неприємності, не дозволити їй зіграти в свою гру. Багато разів граючи проти неї, я знала, як йде м'яч, знала, що їй не дуже подобається" — наводить слова Халеп WTA.

Варто відзначити, що чемпіонка "Ролан Гаррос" — 2018 Халеп вперше в кар'єрі виграла Вімблдон. Раніше кращим досягненням румунській тенісистки на трав'яному турнірі "Великого шолома" був вихід у півфінал у 2014 році.

Нагадаємо, повернувшись на корт після народження дочки, 23-кратна чемпіонка мейджорів в одиночному розряді Серена Вільямс не завоювала жодного титулу, при цьому тричі програвши у фіналах турнірів "Великого шолома": двічі на Вімблдоні (2018, 2019) і один раз — на US Open (2018).

Примітка, мейджор (major) – це збірна назва турнірів, з яких складається сезонний "Великий шолом". В когорту мейджорів входять такі змагання-Відкритий чемпіонат Австралії (Australian Open), Роллан Гаррос, Вімблдон і Відкритий чемпіонат США (US open).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!