Головна Новини Спорт футбол Моуріньо ставить на перемогу "Інтера" в новому сезоні Серії А
commentss НОВИНИ Всі новини

Моуріньо ставить на перемогу "Інтера" в новому сезоні Серії А

Португальський фахівець висловив думку, що в прийдешньому чемпіонаті Італії перемогу здобув "Інтер"

14 липня 2019, 17:00
Поділіться публікацією:
Моуріньо ставить на перемогу "Інтера" в новому сезоні Серії А

Жозе Моурінью поділився своєю думкою про чемпіонської гонці в наступному сезоні Серії А.

" "Інтер" повинен виграти Серію А у цьому сезоні. Я упевнений в цьому", – наводить слова Моуріньо видання Gazzetta dello Sport.

Також португальський наставник розповів, що взявся за вивчення німецької мови.

"В даний момент я вивчаю німецьку, тому що це єдина мова, якого мені не вистачає. Я володію англійською, іспанською, португальським, французьким і італійським. Не буду заперечувати ніякі варіанти, навіть Німеччину".

Раніше Моуріньо заявив, що все ще голодний до футболу і чекає хороших пропозицій, щоб повернутися у велику гру.

Екс-тренер "Манчестер Юнайтед" вже близько семи місяців не очолює жоден футбольний клуб, а нещодавно відмовився від неймовірного пропозиції з Китаю.

В експрес-інтерв'ю з португальцем журналіст Sky Sports намагався дізнатися думку Моуріньо про призначення Френка Лампарда на пост головного тренера "Челсі", на що Моурінью відповів просто: "Я не розмовляю про футбол".

Далі Моуріньо все ж обговорив своє майбутнє.

"Хочете поговорити про мій футбол? Зараз у мене немає футболу. Так, я голодний і хочу повернутися, але чекаю пропозиції від відповідного клубу, хочу, щоб проект був вдалим".

На даний момент португалець, який раніше очолював багато ТОП-клубів Європи, зайнятий іншими видами спорту і насолоджується відпочинком.

"Зараз займаюся тим, чим хочу. Волів би працювати, але мені подобаються і інші види спорту, і це хороша можливість ними насолодитися", — сказав Моуріньо.

Нагадаємо, Жозе Моурінью відхилив пропозицію очолити "Гуанчжоу Евергранд", де він міг би заробляти колосальні гроші – 100 мільйонів євро в рік. Повідомляє Sky Sports.

Китайський клуб запропонував португальцю, залишається без роботи з моменту звільнення з Манчестер Юнайтед у грудні минулого року, 31 мільйон євро гарантованої зарплати на рік, плюс значні бонуси. Крім того, Моуріньо міг сам вибрати собі термін дії контракту.

Але все це не спокусило "особливого" він вважає, що ще не сказав свого останнього слова на європейському тренерському містку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!