Головна Новини Спорт інші види спорту Харден про обмін Уэстбрука: "У наступному сезоні буде дуже цікаво, гарантую"
commentss НОВИНИ Всі новини

Харден про обмін Уэстбрука: "У наступному сезоні буде дуже цікаво, гарантую"

Лідер "Х'юстон Рокетс" Джеймс Харден вважає, що прихід в команду Рассела Уэстбрука допоможе його команді

14 липня 2019, 18:40 comments1673
Поділіться публікацією:
Харден про обмін Уэстбрука: "У наступному сезоні буде дуже цікаво, гарантую"

Атакуючий захисник "Х'юстон Рокетс" Джеймс Харден прокоментував перехід в команду з Техасу, розігруючого "Оклахома-Сіті Тандер" Расселла Уэстбрука.

"Я знаю Расселла з 10 років, ми разом виросли. Коли я пішов з "Тандер", був засмучений. Його не влаштовувала ситуація в "Оклахома-Сіті", тепер ми знову разом. У наступному сезоні буде дуже цікаво, гарантую це", – наводить слова Хардена SportsCenter.

В результаті обміну "Тандер" отримають Кріса Пола, право вибору в першому раунді драфтов 2024 і 2026 років, а також вибори на драфті 2021 і 2025 років.

Уестбрук виступав за "Тандер" з 2008 року. Його контракт розрахований до кінця сезону-2022/23 (на останній рік діє опція гравця). За наступну кампанію розігруючий повинен заробити $ 38,2 млн.

Раніше розігруючий захисник Рассел Уестбрук звернувся до вболівальників "Оклахома-Сіті Тандер" з прощальним листом.

"Навіть не можу висловити всі емоції, які у мене зараз є. Коли приїхав сюди, мені було 18 років, не знав про всіх дивні речі, які незабаром відбудуться. Я виріс в Оклахомі з відмінними людьми".

Спортсмен віддав належне всім тим, хто його оточував весь період його перебування в команді.

"Люди тут роблять це місце таким особливим. Від фанатів, моїх тренерів, моїх товаришів по команді, всієї організації, містера Беннетта, Сема Престижу, моїх друзів і всіх членів "Тандер". Ви – все, що робить Оклахому таким прекрасним місцем, і причина, по якій я любив грати тут весь цей час".

Баскетболіст висловив слова вдячності організації "Тандер", яка підтримувала його у важкі і хороші часи.

"Ви підтримували мене при всіх злетах і падіннях, хороші і важкі часи, за що я вам безмежно вдячний. Я зустрів так багато дивовижних людей, які допомогли мені вирости і стати тим, ким я я є сьогодні. Сподіваюся, що вплинув на Оклахому так само, як Оклахома надала вплив на мене".

Рассел також зазначив, що у нього залишилося багато друзів з Оклахоми.

"Я їду з Оклахоми з багатьма друзями і такий подякою. Я ніколи не зміг би подякувати вам всім за те, що ви залишилися зі мною", — написав Уестбрук у своєму "инстаграме".

"Оклахома-Сіті" завершив виступ у плей-офф ще в першому раунді. Команда Біллі Донована в п'яти матчах поступилася "Портленд Трэйл Блейзери". Уестбрук набирав 22,8 очка, віддавав 10,6 передачі, збирав 9,0 підбору, а також здійснював 1,0 перехоплення і виконував 0,6 блок-шота за 39,4 хвилини в середньому за гру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!