Головна Новини Спорт футбол Президента "ПСЖ" підозрюють у фінансових махінаціях
commentss НОВИНИ Всі новини

Президента "ПСЖ" підозрюють у фінансових махінаціях

Власник "Парі Сен-Жермен" має труднощі у зв'язку з непрозорими платежами за трансфер аргентинського півзахисника

15 липня 2019, 14:25
Поділіться публікацією:
Президента "ПСЖ" підозрюють у фінансових махінаціях

Нассер Аль-Хелаїфі, президент "Парі Сен-Жермен", опинився в центрі скандалу через фінансових махінацій при трансфері аргентинського півзахисника Хав'єра Пасторе.

Член керівництва парижан використовував зовнішні ресурси, щоб оплатити послуги агента Хав'єра Пасторе, повідомляє The Guardian.

Нассер Аль-Хелаїфі підписав лист майбутньому еміру Катару з проханням виплатити 2 млн євро агенту аргентинця, а також 200 тис. євро просили у вигляді витрат у приватної катарської компанії, якою керує його брат.

Відповідно до 7-ої статті правил ФІФА, що стосуються посередників, президенту клубу заборонено особисто платити агенту.

Адвокати президента "ПСЖ" заявили, що держави-суперники Катару розпустили безліч чуток. Сам Нассер Аль-Хелаїфі заявив французькому суду, що він не ставив цей підпис.

Нагадаємо, що раніше парижани неодноразово звинувачувалися у порушенні правил фінансового фейр-плей. Щодо цього УЄФА відкривав перевірки, однак, реального покарання так і не було. Спершу їм загрожувало покарання за те, що клуб незаконно підписав 12-річного гравця "Барселони" Кайса Руїса. Переманити настільки юну зірочку можна тільки за сімейним обставинами, і "ПСЖ" запідозрили в тому, що батькові Руїса клуб підкинули фіктивну роботу.

Потім, їх могли виключити з Ліги чемпіонів з причини невідповідності сум задекларированных як їх доходів від спонсорів, які значно перевищували реально отримані гроші від спонсорських угод. Але всі справи не отримали подальшого розвитку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!