Головна Новини Спорт футбол Лунін може бути відправлений в оренду
commentss НОВИНИ Всі новини

Лунін може бути відправлений в оренду

Знаходження в команді Кейлора Наваса може змусити українського голкіпера змінити клубну прописку

15 липня 2019, 15:40
Поділіться публікацією:
Лунін може бути відправлений в оренду

На даний момент основним варіантом для Андрія є "Бетіс".

Костариканець Кейлор Навас вирішив залишитися в "Реалі", тому Андрій Лунін не буде другим воротарем "вершкових" в прийдешньому сезоні. Повідомляє Marca.

Реал працює над пошуком команди для Андрія. Пріоритетним варіантом зараз є "Бетіс", який нещодавно продав основного воротаря Пау Лопеса в "Рому". Однак севільці близькі до підписання голкіпера хіхонського "Спортинга" Данини Мартіна.

У минулому сезоні Андрій виступав на правах оренди за "Леганес", проте з-за стабільної гри Івана Куэльяра взяв участь лише в семи матчах за "огірків".

Третім воротарем "Реала" в наступній кампанії буде Дієго Алтубе. Мадридці не можуть надати такий статус Андрію, оскільки хочуть, щоб він отримував стабільну ігрову практику.

Лунін цього року претендує на звання Golden Boy. Він йде другим у голосуванні, поступаючись тільки півзахиснику "Трабзонспора" Омюру Абдулкадиру. У торішнього переможця, захисника поки ще "Аякса" Маттейса де Лигта, 4% голосів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Андрій Лунін буде намагатися переконати головного тренера Зінедіна Зідана у своїй потребі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!