Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Переможниця Вімблдону буде прапороносцем збірної Румунії на Олімпіаді-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Переможниця Вімблдону буде прапороносцем збірної Румунії на Олімпіаді-2020

Переможниця турнірів "Великого шолома" висунули на почесну роль прапороносця національної команди на відкритті літніх Олімпійських ігор

16 липня 2019, 16:25 comments4333
Поділіться публікацією:
Переможниця Вімблдону буде прапороносцем збірної Румунії на Олімпіаді-2020

Чемпіонка Вімблдону-2019 і "Ролан Гаррос" — 2018 румунська тенісистка Сімона Халеп, стане прапороносцем національної команди на відкриття літніх Олімпійських ігор, які пройдуть в 2020 році в Токіо (Японія).

Про це повідомив президент Олімпійського комітету Румунії Міхай Коваліу під час зустрічі з Халеп, що повернулася в Бухарест з Лондона, де вона виграла другий у кар'єрі титул турніру "Великого шолома".

Халеп стала першою чемпіонкою Вімблдону з Румунії. Вона не раз заявляла, що має намір виступити на Олімпіаді у Токіо як в одиночному, так і в парному розряді. Ігри-2020 пройдуть у столиці Японії з 24 липня по 9 серпня.

Поки ж, як і рік тому після "Ролан Гарроса", 17 липня Симона зустрінеться з уболівальниками на Національному стадіоні в Бухаресті, повідомляє Digi Sport.

Нагадаємо, що Сімона Халеп отримає вищу державну нагороду Румунії — Орден зірки, повідомляє Romania Journal. Нагороду спортсменці вручить президент Румунії Клаус Йоханнис.

"Президент Румунії Клаус Йоханнис прийняв рішення відзначити найвищою нагородою країни — Орденом зірки — тенісистку Симона Халеп за видатне виступ на Вімблдоні і в знак визнання її досягнень", — йдеться в повідомленні.

У фіналі Вімблдону Симона розгромила 23-кратну переможниця турнірів "Великого шолома" американку Серену Вільямс із рахунком 6:2, 6:2. У 2018 році уродженка Констанци виграла свій перший мейджор — Відкритий чемпіонат Франції.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", румунська спортсменка поділилася рецептом успіху в протистоянні з Вільямс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.digisport.ro/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!