Головна Новини Спорт футбол Левченко обрали президентом профспілки футболістів Нідерландів
commentss НОВИНИ Всі новини

Левченко обрали президентом профспілки футболістів Нідерландів

Колишній гравець національної збірної України Євген Левченко буде відстоювати права футболістів у Нідерландах

17 липня 2019, 13:30
Поділіться публікацією:
Левченко обрали президентом профспілки футболістів Нідерландів

Євген Левченко з першого липня вступив на посаду президента Профспілки футболістів Нідерландів, але про це стало відомо тільки зараз. Повідомляє голландський футбольний журнал Voetbal International.

"Я на своїй власній кар'єрі відчув, наскільки уразливі молоді футболісти. Ти повністю сконцентрований на своєму майбутньому, і тобі життєво важливі настанови від людей, яким ти можеш повністю довіряти", — заявив Левченко.

Українець висловив надію, що йому вдасться зробити свій вагомий внесок на новій посаді: "ПФН пропонує цю підтримку, а також допомагає спортсменам і тренерам будувати максимально успішну кар'єру. Сподіваюся, я зможу зробити свій внесок на новій посаді".

Цією ж новиною новоспечений президент ПФН поділився у своїх соцмережах.

"Я дуже пишаюся, що після багатьох років, перебуваючи в правлінні профспілки, футболісти одноголосно обрали мене на цю посаду. Я зроблю все можливе для захисту прав футболістів", — написав Левченко на своїх сторінках в "Instagram" і "Твіттері".

Левченко з 2001 року має паспорт Нідерландів. Він грав у цій країні з 1996 по 2011 роки за такі команди, як Вітесс, Гронінген, Спарту Роттердам і Віллем II. Також він часто виступає в ролі експерта в передачі Studio Voetbal на NOS.

А також в активі Євгена Левченка, який грав на позиції півзахисника значаться 8 виступів за збірну України в період з 2002 по 2009 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!