Головна Новини Спорт Відео тренування Усика в Криму злякало фанатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Відео тренування Усика в Криму злякало фанатів

Тренування Усика в Криму схвилювало фанатів

18 липня 2019, 01:55
Поділіться публікацією:
Відео тренування Усика в Криму злякало фанатів

Непереможний український боксер Олександр Усик (16-0, 12 КО) сполохав своїх шанувальників в Instagram відео з тренування в окупованому Криму. Відео опубліковане на офіційній сторінці чемпіона світу за версіями WBA, WBO в легкій вазі Василя Ломаченко в Instagram.

Багато юзери відзначили дуже невелику швидкість екс-абсолютного чемпіона і його зайву вагу.

"Ти взагалі...ну Санек просто слів немає... ну як так, братське серце?! На ногах не те що пурхаєш, ти ледве їх переставляєш,терміново slim", "Дивна техніка і котить... адже... Сань ти дуже сповільнився", "Хвилююся за тебе!" — злякано пишуть фанати боксера.

Однак інші юзери стверджують, що це реабілітація після травми.

"Ви взагалі розумієте, що таке реабілітаційний період після травми? Усик, тільки до тренувань приступив! Ви тут вже тиждень талдичете, що він не в формі! Так адже він тільки тиждень тренується після травми! Відкрию секрет! Він теж людина! Йому теж потрібно час на відновлення! Все буде добре! Не ссите!", — пишуть користувачі інтернету.

Як повідомляли "Коментарі", Олександр Усик призначений офіційним претендентом на бій з переможцем повторної зустрічі між екс-чемпіоном світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа та чинним чемпіоном Енді Руїсом. Українець став претендентом по лінії WBO, так як значився суперчемпіоном організації в першій важкій вазі за цією версією, що при переході в іншу вагову категорію відразу ж дає йому право битися на титул.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!