Головна Новини Спорт бокс Усик: "Судді завжди кайфують, що у них кращі місця"
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик: "Судді завжди кайфують, що у них кращі місця"

Олександр Усик, який нещодавно перейшов у суперважку вагу розповів ким би хотів стати після закінчення професійної кар'єри боксера

18 липня 2019, 13:05 comments1965
Поділіться публікацією:








Усик: "Судді завжди кайфують, що у них кращі місця"

Колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик зізнався, що після закінчення кар'єри професійного боксера хотів би стати суддею в рингу.

"Судді завжди кайфують, що у них кращі місця. Я завжди говорив, що найкрутіше місце – у рефері. Мені б хотілося стати в подальшому рефері, щоб подивитися поєдинок зсередини", – сказав Усик в останньому випуску свого YouTube-каналу.


Олександр Усик перейшов в суперважку вагу і відмовився від титулів попередньої вагової категорії. У травні цього року він повинен був провести бій з Карлосом Такамом, але через травму біцепса дебютний поєдинок у новій ваговій категорії був відкладений. Є ймовірність, що боксери зустрінуться у вересні.

Також повідомлялося, що Усик призначений офіційним претендентом на бій з переможцем повторної зустрічі між екс-чемпіоном світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа та чинним чемпіоном Енді Руїсом.

Раніше стало відомо, що керівництво WBC прийняло рішення позбавити чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика повноцінного титулу. Замість нього українець отримає статус чемпіона у відпустці". Повідомляє BoxingScene.

Завдяки такому рішенню Олександр зможе поборотися за пояс у першому ж бою після повернення в першу важку вагу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!