Головна Новини Спорт футбол 14 команд у наступному сезоні УПЛ не буде, також як і єдиного ТВ-пулу
commentss НОВИНИ Всі новини

14 команд у наступному сезоні УПЛ не буде, також як і єдиного ТВ-пулу

Сьогодні відбулося засідання клубів української Прем'єр-ліги, де розглядалося кілька принципових питань

18 липня 2019, 15:30 comments2016
Поділіться публікацією:
14 команд у наступному сезоні УПЛ не буде, також як і єдиного ТВ-пулу

Клуби УПЛ не підтримали ініціативу УАФ з приводу розширення Прем'єр-ліги з наступного сезону до 14 команд (2020/2021). Повідомляє журналіст Ігор Бурбас.

На загальних зборах затвердили, що формат УПЛ у наступному сезоні (2020/2021) залишиться колишнім, у весняній частині таблицю знову поділять на дві шістки.

У той же час, з сезону 2021/22 відбудеться збільшення кількості команд Прем'єр-ліги відразу до 16.

Також на сьогоднішньому зібранні клубів УПЛ відбулося голосування за єдиний пул, в якому думка клубів розділилося і рішення не було прийнято. Повідомляє журналіст Кирило Крижанівський.

8 клубів проголосували "за", але представники ще 4 клубів — "проти". Швидше за все, проти виступили "Динамо", "Зоря", "Дніпро-1" та "Десна", які будуть транслюватися медіахолдингом 1+1.

Інші клуби УПЛ, ймовірно, у новому сезоні підуть до телеканалу "Футбол", але сторонам ще належить провести переговори.

Нагадаємо, що в середині червня на загальних зборах учасників УПЛ лише сім клубів проголосували за єдиний ТБ-пул від "Футбол 1/2". П'ятеро були проти. На наступний день президент "Десни" Володимир Левін відкликав свій голос і виступив проти пулу.

Раніше президент Прем'єр-ліги Томас Грімм говорив, що тендер повинен принести велику суму грошей, а журналіст Ігор Циганик повідомляв, що деякі клуби Прем'єр-ліги вже домовляються з телеканалами безпосередньо про показ власних домашніх матчів у наступному сезоні.

Раніше виконавчий комітет УАФ підтримав проект змін до регламенту УПЛ, які регулюють роботу системи VAR на матчах Прем'єр-ліги. Очікується, що, починаючи з другої частини УПЛ, система VAR буде працювати в режимі онлайн.

Примітка, що таке VAR система видеопомощи арбітрам, скорочено VAR або видеопомощник арбітра, це технологія у футболі, що дозволяє головному арбітру приймати рішення з допомогою відеоповторів. Офіційно включена до Правил гри в футбол у 2018 році після серії випробувань на міжнародних турнірах

Новий розіграш УПЛ почнеться 28 липня — "Ворскла" вдома прийматиме "Зорю". В цей же день в Одесі буде розіграний Суперкубок України "Шахтар" зіграє проти "Динамо".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!