Головна Новини Спорт футбол Ген. директор "Зорі": У такому форматі єдиний ТБ-пул неможливий
commentss НОВИНИ Всі новини

Ген. директор "Зорі": У такому форматі єдиний ТБ-пул неможливий

Генерального директора луганської "Зорі" Сергія Рафаїлова не влаштовує нинішня пропозиція, на якому наполягає телеканал "Футбол" і Прем'єр-ліга

18 липня 2019, 18:00 comments1546
Поділіться публікацією:
Ген. директор "Зорі": У такому форматі єдиний ТБ-пул неможливий

Сергій Рафаїлов вважає, що телеканали Футбол в гонитві за беззбитковістю прагнуть знищити безкоштовний показ українського футболу по телебаченню, а також побоюється, що далі для перегляду матчів доведеться купувати додаткове обладнання.

"Сьогодні відбудеться чергове збори клубів УПЛ, на якому будуть продавлювати ідею створення телевізійного пулу вже з цього чемпіонату. І, напевно, певна робота серед деяких супротивників вже проведена. Хоча всі клуби розуміють, що єдиний пул необхідний, але не в тому вигляді і не на тих умовах, які пропонують УПЛ і канали Футбол", — писав Рафаїлов на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Сергія Рафаїлова виникає ряд питань до представників, які просувають ідею єдиного телевізійного пулу.

"У мене є до продвигателям цієї ідеї декілька питань, на які я не отримую відповіді: звідки взялася цифра, яку вони пропонують клубам, що робити з договорами, які вже є у клубів, як буде змінюватися контракт і сума після розширення УПЛ до 14, а потім 16 команд, передбачена процедура зміни суми контракту в залежності від успішності або не успішності проекту та ін".

Нове керівництво ТРК "Україна" поставлено перед завданням знизити збитковість, що штовхає менеджерів на інші принципи роботи.

"І ще хочу розповісти в чому ж насправді проблема. У ТРК "Україна" новий гендиректор, якому поставлено завдання зробити ТРК якщо не прибутковим, то хоча б максимально знизити збитки. А канали футбол це і є ті самі збитки, особливо після того, як вони не змогли придбати права на трансляції матчів топоых чемпіонатів. Так Денисов і сам про цю збитковості не один раз говорив".

Як стверджує генеральний директор луганчан такі дії, які хочуть втілити в життя керівники медіа призведуть до ліквідації безкоштовного футболу на телебаченні.

"Що вони хочуть зробити? Повністю знищити безкоштовний показ українського футболу по телебаченню, прибрати трансляції з кабельних мереж, встановити ціну на можливість дивитися матчі чемпіонату 100-150 грн. в місяць. І це тільки на початковому етапі. І, напевно, щоб дивитися необхідно буде купувати телеглядачам додаткове обладнання. Хотів би запитати, чи готові клуби запропонувати цей варіант своїм уболівальникам?"

Нагадаємо, що клуби УПЛ так і досягли домовленості щодо єдиного ТВ-пулу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!