Головна Новини Спорт футбол "Ювентус" може запропонувати трьох гравців в обмін на Погба
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ювентус" може запропонувати трьох гравців в обмін на Погба

"Ювентус" не залишає надій підписати півзахисника "Манчестер Юнайтед" Поля Погба

19 липня 2019, 12:05 comments1014
Поділіться публікацією:
"Ювентус" може запропонувати трьох гравців в обмін на Погба

"Ювентус" все ще вивчає можливість підписання півзахисника "Манчестер Юнайтед" Поля Погба. Повідомляє El Mundo Deportivo.

За інформацією джерела, стара синьйора готова запропонувати в обмін на гравця "червоних дияволів" відразу трьох своїх футболістів — захисника Жоау Канселу, півзахисника Блеза Матюіді і півзахисника Дугласа Косту.

У минулому сезоні 26-річний гравець провів 47 поєдинків у футболці "червоних дияволів", відзначившись 16 результативними ударами і зробивши 11 результативних передач.

Контракт француза з "Манчестер Юнайтед" діє до літа 2021 року. Ринкова трансферна вартість 26-річного півзахисника на сьогоднішній день становить 100 мільйонів євро.

Як стало відомо раніше, президент мадридського "Реала" Флорентіно Перес намагається переконати головного тренера команди Зінедіна Зідана тимчасово відмовитися від інтересу до півзахисника "Манчестер Юнайтед" Полю Погба і почати загравати вінгера Гарета Бейла, оскільки клубу не вдається продати валлійця. Повідомляє The Independent.

Після дорогих придбань на початку цього літнього трансферного вікна, що включають півзахисника Едена Азара і нападника Луку Йовича, Перес захотів скоротити витрати, що вплинуло на плани Зідана додати в команду Погба.

В ході обговорень президент "Реала" все ж погодився придбати зіркового гравця "Юнайтед", але попросив головного тренера піти на деякі поступки. Наприклад, Зінедін був змушений дозволити виставити на трансфер голкіпера Кейлора Наваса.

Незважаючи на всі зусилля, "Реалу" поки не вдається продати ні Наваса, ні Бейла, щоб виручити гроші на придбання Погба. При цьому "вершкові" не можуть домовитися з "МЮ" про зниження ціни на 26-річного хавбека. Повідомляється, що "червоні дияволи" готові розлучитися з гравцем не менш ніж за 150 мільйонів фунтів, приблизно 167 мільйонів євро.

У цій ситуації Перес попросив Зідана переглянути своє ставлення до валлійця. Раніше стало відомо, що французький фахівець не розраховує на Гарета у наступному сезоні.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Поль Погба може і зовсім залишитися в "Манчестер Юнайтед".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://elmundodeportivo.es/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!