Головна Новини Спорт футбол Головний тренер "Динамо" Хацкевич оцінив шанси команди у грі з "Брюгге"
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний тренер "Динамо" Хацкевич оцінив шанси команди у грі з "Брюгге"

Олександр Хацкевич поділився думкою з приводу майбутнього протистояння з бельгійським "Брюгге", яке відбудеться у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів

16 липня 2019, 16:55
Поділіться публікацією:
Головний тренер "Динамо" Хацкевич оцінив шанси команди у грі з "Брюгге"

За словами білоруського фахівця, у команди вже є певна інформація про те, що з себе представляє нинішній "Брюгге".

"Вже зараз розуміємо, що нас чекають поєдинки з дуже швидкою командою, яка діє в агресивній манері. У "Брюгге" змінився головний тренер. З попереднім наставником ця команда грала за схемою 4-3-3, яку використовують багато команд Бельгії та Нідерландів. Як буде будуватися гра "Брюгге" при новому тренері, побачимо, але я не думаю, що відбудуться якісь серйозні зміни", – наводить слова Хацкевича Dynamo.kiev.ua.

Також Хацкевич назвав джерелом інформації про суперника свого друга Сергія Серебренникова, який давно живе в Бельгії, а також грав у тамтешній лізі.

"Але тільки офіційні матчі покажуть, який справжній рівень нинішнього "Брюгге". 2 серпня один з представників нашого тренерського штабу – Вісенте Гомес буде присутньою на матчі 2-го туру чемпіонату Бельгії "Брюгге" – "Сент-Трюйден". І, безумовно, ми будемо аналізувати відеозапис поєдинку 1-го туру бельгійської першості з участю "Брюгге", який відбудеться 27 липня", – сказав наставник "Динамо".

Головний тренер киян не забув згадати і про матчі за Суперкубок України.

"Вже з вівторка ми більш планомірно підійшли до підготовки до матчу з "Шахтарем" за Суперкубок України. І це теж ще один з етапів нашої підготовки до сезону. Так, на кону — трофей, але, крім цього, майбутній поєдинок покаже, наскільки нам вдалося підготуватися до сезону. Ну а ігрові кондиції будемо набирати через матчі".

Перший поєдинок протистояння "Брюгге" – "Динамо" відбудеться 6-го серпня в Бельгії на стадіоні "Ян Брейдел". Матч-відповідь пройде через тиждень, 13-го серпня, на київському стадіоні НСК "Олімпійський".

До гри проти "Брюгге" кияни проведуть три поєдинки. 28-го липня в Одесі "Динамо" зіграє проти "Шахтаря" за Суперкубок України. 31 липня і 3-го серпня "біло-сині" зіграють два матчі чемпіонату України у Львові проти "Карпат" і ФК "Львів" відповідно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!