Головна Новини Зірки Український фільм-мюзикл покажуть на кінофестивалі в Японії
commentss НОВИНИ Всі новини

Український фільм-мюзикл покажуть на кінофестивалі в Японії

Фільм знятий за мотивами однойменного твору Ярослава Барнича

25 червня 2019, 16:40
Поділіться публікацією:
Український фільм-мюзикл покажуть на кінофестивалі в Японії

Український фільм-мюзикл "Гуцулка Ксеня" режисера Олени Дем'яненко покажуть на кінофестивалі в Японії. Про це повідомляє "Mt. Fuji — Atami Film Festival" на своїй сторінці в фейсбук.

Згідно розкладом кінофестивалю, стрічку покажуть 28 червня.

Зазначається, що головними партнерами фестивалю є кінотеатральна мережа країни, а також ведучий телевізійний канал, який розширює можливості для подальшого показу українського фільму на кіно — і телеринку Японії.

Фестиваль буде проходити з 28 червня по 1 липня 2019 в курортному містечку Аматі, яке називають "японським Голлівудом", біля підніжжя знаменитої гори Фудзі.

Фільм "Гуцулка Ксеня" знято за мотивами однойменного твору Ярослава Барнича. Події фільму відбуваються в Карпатах в 1939 році. До Ворохти приїжджає син сім'ї емігрантів Яро (Максим Лозинський). Батько-мільйонер поставив йому умову спадкування грошей: хлопець одружується з українською дівчиною. Тому Яро вирушає на пошуки свого щастя. Він знайомиться з багатьма дівчатами, і по-справжньому полонити його серце змогла лише гуцулка по імені Ксенія (її зіграла Варвара Лущик).

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що чернігівський театр тіней VERBA SHADOW прийняв участь в американському талант-шоу america's Got Talent.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!