Головна Новини Зірки Розкрито секрет, навіщо Мадонна носить пов'язку на одне око
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкрито секрет, навіщо Мадонна носить пов'язку на одне око

Фанати турбувались, чи не трапилося з співачкою щось

28 червня 2019, 23:19
Поділіться публікацією:
Розкрито секрет, навіщо Мадонна носить пов'язку на одне око

З того моменту, як офіційно вийшов альбом співачки, вона змінила імідж і почала носити пов'язку, що закриває одне око. Пов'язка ця не проста, вона прикрашена дорогоцінними каменями.

Фанати стали думали, чи не трапилося з співачкою щось, може проблеми зі здоров'ям очей. Днями Мадонна вирішила заспокоїти шанувальників. Вона сказала, що пов'язка, це складова іміджу Мадам Х – альтер его співачки в честь якого і був названий альбом.

"Вона шпигунка, яка була поранена на завданні. Тепер вона приховує свій пошкоджений очей від світу. Вона змінює особистості, подорожує по світу, але незмінно одне око її прихованим від оточуючих", — розповіла співачка.

Мадонна розповіла,  звідки взялося прізвисько Мадам Х. Виявляється, в юності її так називала вчителька танців Березня Грем, тому що Мадонну важко було осадити (ймовірно, в молодості співачка любила посперечатися з викладачем).

Крім нової родзинки в іміджі, Мадонна зробила ряд вдалих процедур, у тому числі ін'єкції ботокса і контурну пластику, а до цього, ймовірно, кругову підтяжку особи.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!