Головна Новини Зірки Одного з хедлайнерів фестивалю Atlas Weekend заарештували
commentss НОВИНИ Всі новини

Одного з хедлайнерів фестивалю Atlas Weekend заарештували

Репера затримали за бійку в центрі Стокгольма

3 липня 2019, 16:45
Поділіться публікацією:
Одного з хедлайнерів фестивалю Atlas Weekend заарештували

Відомого американського репера A$AP Rocky, який є хедлайнером фестивалю Atlas Weekend-2019 в Києві, у Швеції заарештували за підозрою у напад. Про це повідомляють видання "The Hollywood Reporter".

Причиною затримання стало відео, зняте в центрі Стокгольма, на якому музикант вистачає чоловіка, а потім кидає його. Ролик був викладений в мережу, після чого сам музикант опублікував його у своєму Instagram.

За його словами, двоє чоловіків переслідували його протягом декількох кварталів, незважаючи на прохання піти, а потім один з них вдарив охоронця музиканта навушниками.

"Ці наркомани не мої фанати. Ми їх не знаємо і не хотіли ніяких проблем", — йдеться в повідомленні. Репер також заявив, що невинний.

В шведської прокуратурі підтвердили, що був виписаний ордер на арешт музиканта, проте від подальших коментарів відмовилися.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Київ готується до одного з наймасштабніших музичних подій Європи – Atlas Weekend Festival 2019. П'ятий щорічний Атлас Вікенд пройде з 9 по 14 липня, вже традиційно на столичному ВДНГ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!