Мережу підкорює новий трейлер фільму з Анджеліною Джолі, - ВІДЕО

Зйомки стрічки почалися ще в квітні 2018 року

Walt Disney Studios презентувала офіційний трейлер фільму "Малефисента 2: Володарка темряви". Про це повідомляє "Телеграф".

Ще у 2014 році автори кінострічки презентували першу частину "Малефисенты" (Maleficent). Неабиякий сюжет про принцесу Аврору і відьму Малефисенту, яку майстерно зіграла Анджеліна Джолі, захопив глядачів. Потім довгих 5 років кіномани чекали, коли ж з'явиться продовження фантастичної історії.

Зйомки кінострічки "Малефисента 2: Володарка темряви" почалися ще в квітні 2018 року. І минуло більше року, як автори презентували перший довгоочікуваний трейлер до фільму. Згідно ролику, події будуть відбуватися через кілька років після того, як чаклунка наклала закляття на принцесу. Крім цього, видно, що між Малефисентой і королевою Ингрит розгорнеться запекла боротьба.

"Я пам'ятаю цю історію про злу відьму і принцесу, яка була проклята. Історія стала легендою. Але це не казка. Багато полюють на невинних. Думаю, що такі, як ти, погодяться", – заінтригувала Анджеліна Джолі у тизері.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Disney презентувала перші кадри нового фільму.