Головна Новини Зірки В Україні стартує нацвідбір на Дитяче Євробачення-2019
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні стартує нацвідбір на Дитяче Євробачення-2019

Національний відбір буде проходити онлайн

9 липня 2019, 12:39
Поділіться публікацією:
В Україні стартує нацвідбір на Дитяче Євробачення-2019

Стартував прийом заявок для участі в національному відборі на дитячий пісенний конкурс Євробачення-2019, який триватиме з 8 липня по 8 серпня включно. Про це повідомляє UA: Суспільон мовлення.

Голова оргкомітету національного відбору на дитяче Євробачення-2019 Олександра Кольцова зазначила, що завдяки онлайн-платформі до відбору змогли долучитися всі бажаючі, оскільки правила подачі заявки не вимагали поїздок батьків з дітьми в Київ, а технічні вимоги до заявки не передбачали значних витрат.

"Ми зробили відбір максимально демократичним, тому кожен, хто мав записане на телефон відео міг взяти участь. В цьому році ми повторимо етап попереднього відбору онлайн", — сказала вона.

Зазначається, що зареєструватися для участі в онлайн-відбір може будь-який виконавець чи група виконавців у віці від 9 до 14 років. Для цього необхідно заповнити заявку на офіційному сайті junior.eurovision.ua і додати відеозапис, де учасник виконує пісню наживо у супроводі інструментальної записаної фонограми без бек-вокалу.

Тривалість композиції не повинна перевищувати трьох хвилин, а пісня не повинна комерційно видаватися, публікуватися або виконуватися публічно (слова чи музика) до 1 травня 2019 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Амстердам відмовився приймати пісенний конкурс Євробачення в наступному році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!