"Білочка: Перезавантаження": відео із забавною білкою стало вірусним серед користувачів Youtube

Видання Bored Panda зробила «завислу» білку символом цього року, ускладненого пандемією

В інтернеті стало вірусним відео під назвою "Білочка зламалася", зняте в Красноярську. Приєднатися до перегляду поведінки забавної тваринки можна на каналі Youtube.

На записі пухнастого гризуна годують кедровими горішками. Тварина з задоволенням приймає частування, але в певний момент завмирає. Хлопець всіляко намагається привести її до тями, чіпаючи і навіть вкладаючи їй в лапи ласощі.

Швидше за все, тварина завмерлf, злякавшись гучного звуку. Але користувачі мережі активно стали вигадувати причини поведінки білки: "Білочка: Перезавантаження", "Вона виглядає так, ніби щойно їй було явлено найбільше одкровення в її житті. Або ж вона переоцінює сенс свого існування. Одне з двох", "Білочки на батарейках Duracell Не такі витривалі, як їхні друзі-кролики на Energizer", "Екзистенційний жах. Я розумію тебе, білка. Всі ми розуміємо", "Використання горіхів не тієї системи може привести до поломки білки. Уважно читайте інструкцію", "У білки просто прийшли оновлення драйверів по wifi і тимчасово зник зв'язок з базовою станцією в лісі, не бачу проблем у тимчасовому збої в системі", "Коли у білочки білочка", "Це просто на білку атака DDoS-атака бул ", "Йде оновлення ... Не вимикайте білку".

Хтось припустив, що у білки виникли підозри, що її хочуть отруїти. Також є версії, що тваринного пригостили не горішками, а зернами кави.

Видання Bored Panda зробила "завислу" білку символом цього року, ускладненого пандемією.

"Не дивно, що наш останній запас розсудливості виснажується з кожним днем, і більшість з нас в основному на межі того, щоб відправити свій мозок в перезавантаження. Як ця білка. Бідний приятель тільки став символом нашого часу і героєм, який заблукав у глибинах замішання, як і багато хто з нас", - жартують у виданні.

писали про те, що, якщо вирішив зустрітися з колишньою, потрібно дотримуватися певних правил.