Головна Новини Відео 2020 Гігантський азіатський шершень загрожує бджолам у Великобританії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Гігантський азіатський шершень загрожує бджолам у Великобританії (ВІДЕО)

Величезний азіатський шершень поширився всією Європою протягом останніх двох десятиліть, наступної під його атаки потрапляє велика Британія

4 червня 2020, 05:00 comments5112
Поділіться публікацією:
Гігантський азіатський шершень загрожує бджолам у Великобританії (ВІДЕО)

Британські пасічники б'ють на сполох, бо бджолам у Великобританії загрожує гігантський азіатський шершень. Про це пише ВВС, публікуючи відповідне відео.

Повідомляється, що це великий шершень, який живиться бджолами та іншими запилювачами. Так званий "азіатський шершень" поширився всією Європою протягом останніх двох десятиліть. Він досяг французького узбережжя в 2016 році, й у Нормандських островів вже є проблема.

Побоювання полягає в тому, що наступним може бути материкова частина Великобританії — новий хижак може загрожувати бджолиним сім'ям.

"Це фантастично успішний завойовник, насправді. Колонія бджіл для азіатського шершня все одно що супермаркет", — розповіла в ролику бджоляр.

Як видно на відео, автор ролика потривожив гніздо шершня, в якому комах могло бути тисячі. Чоловік нарвався на відповідну атаку і ледве забрав ноги від "азіатів".

Раніше портал "Коментарі" писав, що 500 видів тварин вимирають в 100 разів швидше внаслідок впливу людства.

Як повідомлялося, незвичайний смерч в штаті Вашингтон з клубків перекотиполе атакував водіїв на дорозі. Рідкісне явище потрапило на відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!