Головна Новини Відео 2021 Гарячі та оголені: чому мережа у захваті від полтавських ведучих прогнозу погоди (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарячі та оголені: чому мережа у захваті від полтавських ведучих прогнозу погоди (ВІДЕО)

На одному з полтавських телеканалів «роздягли» ведучих погоди

6 липня 2021, 16:10 comments2602
Поділіться публікацією:








Гарячі та оголені: чому мережа у захваті від полтавських ведучих прогнозу погоди (ВІДЕО)

Ведучі полтавського прогнозу погоди роздяглися для програми. Колаж: "Коментарі"

Полтавське телебачення стрімко вривається в тренди спекотного літа-2021. Усе тому, що їх прогнози погоди тепер хочуть подивитися дуже багато українців: заради привабливих і безсумнівно гарячих хлопців, які ведуть програму з оголеним торсом. Про це повідомляє Telegram- канал "PRportal".

Зараз телеканал PTV шукає найбільш підходящого кандидата для свого прогнозу погоди. Ведучих вирішили шукати експромтом, дозволяючи бажаючим отримати цю роботу, взяти участь у записі однієї з програм.

Так, серед безлічі дівчат, охочих стати ведучими погодного прогнозу, "затесалося" і кілька хлопців. Імена Олега Килюшика і Сергія Фалілеєва швидко стали відомі серед жителів Полтавщини, адже хлопці провели свої ефіри без футболок.

На самому телеканалі таку ідею оцінюють досить високо, вважаючи, що повідомляти про погодні явища з екрану телебачення можуть не тільки дівчата, а й хлопці. Представники чоловічої статі, на думку адміністрації PTV, не менше охоче готові займатися цією роботою, перетворюючи розповідь про погоду на справжній перфоманс.

Цікаво, що вже згаданий Фалілєєв вважає себе "надійним провідником у світ погоди", про що повідомив під час ефіру. Килюшик же вельми запам'ятався глядачам (і, звичайно, глядачкам!) тим, що мікрофон йому прикріпили скотчем прямо до шкіри.

Зазначимо, що полтавська телекомпанія не сумнівається: подібні прогнози погоди привернуть увагу тепер не тільки місцевих, а й жителів інших регіонів України. Більш того: повідомляється, що ведучі прогнозів вже стають досить популярними і навіть набирають власну фан-базу.

Подивитися, як Полтава залучає нових телеглядачів, можна також і на YouTube. Крім хлопців на роль ведучого погоди пробуються і дівчата — випуски з ними також викладені на відеохостингу.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, в який скандал потрапила британська телеведуча через ремарки в сторону української збірної на "Євро-2020". Спойлер — мова про форму нашої команди.

Також на порталі ви можете дізнатися, як російська ведуча обмовилася в прямому ефірі, представляючи журналіста Дмитра Гордона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!