Головна Новини Відео 2021 Хто такий Володимир Зеленський: життєвий шлях шостого президента України
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто такий Володимир Зеленський: життєвий шлях шостого президента України

Історія життя чинного глави держави Володимира Зеленського заслуговує на увагу

28 травня 2021, 19:26 comments2137
Поділіться публікацією:








Хто такий Володимир Зеленський: життєвий шлях шостого президента України

Життєвий шлях Володимира Зеленського. Фото: Sean Gallup / Getty Images

Президент України Володимир Зеленський народився у 1978 році у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області в сім'ї доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри інформатики та інформаційних технологій Криворізького економічного інституту Олександра Зеленського та інженера Римми Зеленської. І тоді ніхто не міг навіть припустити, як складеться життєвий шлях чинного глави держави.

Зеленський ріс у рідному Кривому Розі. Ще в школі почав виступати на сцені, а в студентські роки (навчався в Криворізькому економічному інституті) почав брати участь в КВК і став капітаном команди "95-й квартал".


Пізніше він створив телешоу: "Вечірній квартал", "Бійцівський клуб", "Розсміши коміка", "Ліга сміху". Також став актором, сценаристом, режисером і продюсером багатьох фільмів і телесеріалів на вітчизняному телебаченні.

Володимир Зеленський також створив одну з найбільш незвичайних успішних передвиборних програм в історії, що підтвердили результати президентських виборів у 2019 році, коли за нього в другому турі віддали голоси 73,22% виборців.

Нагадаємо, 20 травня 2021 року виповнилося два роки з дня інавгурації президента України Володимира Зеленського. Ініціативи, зареєстровані шостим главою держави, і як за них голосував парламент в перші два роки президента в порівнянні з показниками його попередника Петра Порошенка, порівняли експерти Громадянської мережі "Опора".

"Коментарі" також писали, що в команді Володимира Зеленського перерахували десять ключових перемог глави держави за два роки президентства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

ККК

29 травня 2021, 18:47

был плохим клоуном, стал хорошим пидарасом!

СССР

28 травня 2021, 20:02

"создал одну из самых необычных успешных предвыборных программ в истории" - на этом достижения закончились)

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!