Головна Новини Відео 2021 Крики і тягання за волосся: на борту літака в Туреччині пасажири побилися через полицю (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Крики і тягання за волосся: на борту літака в Туреччині пасажири побилися через полицю (ВІДЕО)

Дебош пасажирок в літаку в Туреччині потрапив на відео - жінкам не вистачило місця на полиці для багажу

15 квітня 2021, 14:29 comments2057
Поділіться публікацією:
Крики і тягання за волосся: на борту літака в Туреччині пасажири побилися через полицю (ВІДЕО)

Бійка у літаку. Кадр із відео

У Туреччині в аеропорту Стамбула в літаку сталася бійка. Дві жінки не поділили місце на верхній полиці для ручної поклажі, що обернулося ударами, штовханням і тяганням за волосся, при чому до конфлікту приєдналися й інші пасажири. Відео опублікував Daily News.

Повідомляється, що шокуючий інцидент був знятий на рейсі Tunisair TU216 в аеропорту Стамбула в Туреччині. Літак прямував 10 квітня в Туніс. Так, суперечка, а потім і бійка зав'язалася між двома жінками. Бортпровідник та інші пасажири намагалися їх розняти. Потім на відео видно, як чоловік, один із пасажирів, буквально тягне одну з жінок за волосся. У ролику можна почути крики, лайку й образи.

Авіакомпанія заявила, що вже розпочато розслідування. Нерозумна поведінка призвела до п'ятигодинної затримки рейсу.

Відзначається, що бортпровідникам довелося звернутися до служби безпеки аеропорту, щоб заспокоїти мандрівників.

Нагадаємо, Черкаси опинилися в центрі уваги багатьох центральних ЗМІ. Все тому, що на черговій сесії міської ради відбулася словесна сутичка мера Анатолія Бондаренка з представником місцевого представництва "Національного корпуса". Момент потрапив на відео та розлетівся у соцмережах.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в Мексиці розбився легкомоторний літак, який зіткнувся з лінією електропередачі. Прокуратура штату повідомила, що літак прямував в американський місто Тусон (штат Арізона). На його борту перебувало семеро людей, серед яких був чиновник з економічного розвитку уряду штату Сонора. Відомо про шість загиблих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!