Головна Новини Відео 2020 Мама з «Один вдома» повторила свій знаменитий крик: відео стало вірусним
commentss НОВИНИ Всі новини

Мама з «Один вдома» повторила свій знаменитий крик: відео стало вірусним

Відео мами легендарного Кевіна з фільму «Один вдома» набирає успіх

3 грудня 2020, 19:55 comments2711
Поділіться публікацією:
Мама з «Один вдома» повторила свій знаменитий крик: відео стало вірусним

Фото з відкритих джерел

Мережу підірвало відео мами Кевіна з популярного фільму "Один вдома": на ньому вона повторила свій легендарний крик. Відеоролик актриса Кетрін О'Хара опублікувала в Tik Tok.

Так, зірка в точності скопіювала епізод з другої частини легендарної різдвяної комедії, де виконала роль мами Кевіна — його зіграв Маколей Калкін. За сюжетом, хлопчик повинен був летіти разом з родиною у відпустку в Маямі, але в аеропорту він загубився і сів у інший літак — до Нью-Йорка. Зникнення Кевіна сім'я помітила тільки після прильоту до Флориди. Реакція мами змінюється за момент: нервова усмішка, переляк, крик і — втрата свідомості. Як відзначають коментатори, за роки актриса точно не розгубила свої акторські здібності.

Відео стало в Мережі вірусним. Ролик набрав вже більше 450 тисяч лайків, близько 3500 коментарів і більш 37 млн переглядів.

Як писав портал "Коментарі" раніше, культовому фільму "Сам удома"- 30 років. Вже протягом багатьох років саме ця різдвяна комедія залишається головним фільмом, який дарує новорічний настрій і атмосферу свята. Відомо, що вперше картину показали в прокаті 10 листопада в одному з кінотеатрів Чикаго. Ми вирішили подивитися, як зараз виглядають актори, які зіграли головні ролі.

Також повідомлялося, що вже стали з'являтися різдвяні реклами відомих компаній. Так, популярні бренди вже представили свої різдвяні рекламні ролики, в багатьох з яких порушено тему складного 2020-го "коронароку". Ми підібрали ТОП-15 нових рекламних відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!