Головна Новини Відео 2020 Нардепа засікли під час засідання за переглядом фільмів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепа засікли під час засідання за переглядом фільмів (ВІДЕО)

Журналісти зняли на відео «дозвілля» нардепа Беленюка в Раді

4 листопада 2020, 19:18
Поділіться публікацією:
Нардепа засікли під час засідання за переглядом фільмів (ВІДЕО)

Вже не один раз народних депутатів під час роботи Ради застають за зовсім неробочими заняттями. На цей раз відзначився член партії "Слуга народу" і борець греко-римського стилю Жан Беленюк. Про це повідомляють "Букви", публікуючи відео, яке зробив їх кореспондент у парламенті 4 листопада.

Як можна побачити в ролику, нардеп намагається щось подивитися на своєму смартфоні. За даними журналістів, це фільми — "шедеври світового кінематогрофа". Так, парламентарій надів навушники, включив відео, але ніяк не міг зручно влаштуватися для перегляду. Видно, як він крутиться на своєму місці, то прикриє телефон рукою, то покладе на крісло, то — на стіл. При цьому, можна почути, що в цей момент у залі проходить засідання і кипить робота.

Нагадаємо, в Мережі обговорювали відео з реакцією однієї із "слуг народу" на виступ президента Володимира Зеленського в парламенті. Ролик став вірусним.

Раніше повідомлялося, що народні депутати розповіли про свої алкогольні переваги. Більшість сказали, що можуть дозволити келих червоного вина за вечерею в родині або шампанське на свята, але дехто зізнався в любові до міцніших напоїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!