Головна Новини Відео 2021 Про проблеми у сфері спорту й скільки грошей потрібно для їх вирішення - бесіда з Вадимом Гутцайтом (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Про проблеми у сфері спорту й скільки грошей потрібно для їх вирішення - бесіда з Вадимом Гутцайтом (відео)

27 травня 2021, 16:01
Поділіться публікацією:








Про проблеми у сфері спорту й скільки грошей потрібно для їх вирішення - бесіда з Вадимом Гутцайтом (відео)

Вадим Гутцайт у проекті "Міністр, кава, круасан"

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт у новому форматі інтерв'ю для порталу "Коментарі" розповів, чи крадуть гроші у відомстві, про своє ставлення до минулої влади та про принципи фінансування спортсменів.

Крім того, в живій бесіді з експертами, серед яких були присутні народний депутат України Валерій Сушкевич, перша ракетка України з бадмінтону Артем Почтарьов, куратор "Ігри нескорених" Оксана Горбач, підіймалося питання про популяризацію сфери спорту в Україні. Особливо це питання актуальне для покоління, яке підростає, важливу частину життя якого нині займають ґаджети, а спорт все частіше відходить на другий план.

З інтерв'ю ви зможете дізнатися, як в нашій країні розвивається спортивна інфраструктура, яку роль відіграють спортивні федерації, а також, як живуть зірки спорту в Україні.


Повне інтерв'ю для спецпроекту "Міністр, кава, круасан" з міністром молоді та спорту Вадимом Гутцайтом ви можете прочитати за посиланням.

Нагадаємо, спецпроект "Міністр, кава, круасан" — це не інтерв'ю із заготовленими питаннями, а живі бесіди міністра та експертів у неформальній обстановці. За чашкою кави експерти зможуть безпосередньо поставити міністру злободенні питання, на які відразу ж почують відповідь. Така розмова очі в очі покаже міністра доступним і відкритим.

Крім міністра, ми запросили до спілкування експертів. Саме вони будуть ставити питання, які дійсно стосуються сфери діяльності міністра та кожного причетного до спорту — від професійних спортсменів до паралімпійців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!