Головна Новини Відео 2021 Російська ведуча впала під час телеефіру: момент потрапив на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська ведуча впала під час телеефіру: момент потрапив на відео

Відомо, яку травму отримала Катерина Стриженова

29 березня 2021, 18:47 comments1565
Поділіться публікацією:
Російська ведуча впала під час телеефіру: момент потрапив на відео

Фото з відкритих джерел

Російська телеведуча Катерина Стриженова впала під час ефіру передачі "Час покаже". Відео опублікував Telegram-канал Mash.

"Провідну" Першого каналу "Катерина Стриженова госпіталізували зі зйомок з переломом руки. Вона впала під час запису програми "Час покаже" в Останкіно ", — йдеться в повідомленні.

Під час передачі гості обговорювали тему окупації Криму та Голодомору в Україні. В обговоренні активну участь брала і Стриженова. Після слів перед рекламною паузою, ймовірно, вона не помітила ступені та впала.

Відзначимо, що в 2017 році російська актриса театру і кіно, телеведуча Катерина Стриженова потрапила в базу злочинців "Миротворця". Причиною стало "свідоме порушення державного кордону України при в'їзді на територію анексованого Росією Криму", а також "багаторічна антиукраїнська пропаганда" на росТБ.

Нагадаємо, відомий в Мережі завдяки численним мемам російський ведучий Сергій Дружко включений в "чорний список" як особа, що загрожує національній безпеці України. Російський шоумен в 2016 році записав пісню про Крим, неодноразово публічно заявляв, що вважає Крим "історично російською територією". У базу даних сайту "Миротворець" ведучий-мем потрапив ще в 2017 році внаслідок того, що відкрито підтримує російську агресію в Україні. Мемом же Дружко став завдяки телепередачі "Неймовірно, але факт".

Раніше повідомлялося, що на росТБ все частіше говорять про можливу війну з Україною. Випускають Жириновського, який закликає напасти без оголошень війни, інших штатних пропагандистів Кремля. Такої ярої антиукраїнської риторики не було давно. "Коментарі" запитали експертів, чому це відбувається зараз і до чого це все може призвести.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Инесса

1 квітня 2021, 18:48

Как говорится - бог шельму метит!

Олег

31 березня 2021, 11:42

Доманделась!

Влад

29 березня 2021, 21:48

Ось ШМАРА і отримала ПОКАЯННЯ...!!!

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!