Головна Новини Відео 2020 Серфінгіст ледь не зіткнувся з акулою: момент потрапив на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Серфінгіст ледь не зіткнувся з акулою: момент потрапив на відео

Цьому хлопцю неймовірно пощастило

9 жовтня 2020, 04:45 comments1862
Поділіться публікацією:
Серфінгіст ледь не зіткнувся з акулою: момент потрапив на відео

В Австралії серфінгіст ледь не загинув, плаваючи у водах Тихого океану прямо поруч з акулою. Відео, як неймовірним чином чоловік розминувся з акулою, опублікувала ВВС.

Так, Метт Вілкінсон — колишній професійний серфінгіст — пережив зіткнення з акулою в Балліні на узбережжі Нового Південного Уельсу. Світовий чемпіон був дуже близький до морської жительці, як можна побачити в ролику. Однак рятувальникам, які вели зйомку за допомогою дрона, вдалося помітити небезпеку. І дрон, керований рятувальниками, попередив Метта про акулу, яка пливла зовсім поруч з ним.

"Я добрався до берега, відчуваючи себе трохи дивно, — розповів щасливчик. — Рятувальники показали мені кадри, і я зрозумів, як близька до мене була акула".

Серфінгіст, звичайно ж, висловив подяку рятувальникам.

"Відчуваю себе вдячним, але одночасно — відчуваю себе дивно. У будь-якому випадку, я шалено щасливий, що акула вирішила обійти мене", — додав Метт.

Повідомляється, що після цього інциденту всіх людей з узбережжя евакуювали, а пляж — закрили. Але, як йдеться у відео, знову акула більше не була помічена.

Раніше повідомлялося, що дослідники, що працюють у водах канадської провінції Нова Шотландія, виявили величезну білу акулу, яка важить близько 1600 кг і більше 5 метрів завдовшки. З'явилося відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!