Головна Новини Відео 2021 Сумоїст на Олімпійських іграх: що за ролик підкорив користувачів Мережі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Сумоїст на Олімпійських іграх: що за ролик підкорив користувачів Мережі (ВІДЕО)

За спортивними пригодами анімованого сумоїста по всьому світу спостерігало понад 3,4 мільйонів осіб

28 травня 2021, 18:18
Поділіться публікацією:








Сумоїст на Олімпійських іграх: що за ролик підкорив користувачів Мережі (ВІДЕО)

Французи розповіли історію Олімпіади із допомогою сумоїста. Скрін із відео

Японська культура починає привертати до себе більше уваги у зв'язку із майбутнім проведенням Олімпіади. Змагання повинні початися вже в середині липня на території Токіо. У передчутті яскравого старту французькі ентузіасти вирішили продемонструвати свій погляд на майбутні Олімпійські ігри, повідомляє ресурс "ММР.юа".

Рекламне агентство MullenLowe France у творчій колаборації з однією із французьких телекомпаній презентувало приголомшливу анімаційну відео-листівку "з олімпійської Японії".

Коротке, всього хвилинне відео із використанням традиційної для Японії техніки малювання в стилі укійо-е розповідає про пригоди героя-сумоїста, який проходить значну відстань від будинку до стадіону. При цьому чоловік примудряється долати різні природні і штучно створені перешкоди, практикуючи різні олімпійські види спорту.

У відео можна побачити і стрибки в довжину з допомогою бамбукової палиці, і біг, і метання ядра, замість якого використовується кавун.

Творцем стрічки, яка привернула увагу мільйонів користувачів інтернету, став Стефан Левалуа, французький ілюстратор.

"Дуже художній кліп, який приніс мені величезне задоволення!", "Класно! Франція, сила мистецтва, завжди заворожує красивими творами", "Чесно кажучи, це в 100 разів краще, ніж японські акції", — пишуть різні користувачі в соцмережі Twitter.

Цікаво, що навіть противники проведення Олімпіади в Японії (через високі ризики отримати новий спалах коронавірусу — ред.) та ті, кому не зайшли окремі моменти в відео, все одно залишилися під враженням.

"Це добре. Але мені було незручно бачити, як борець сумо перестрибнув через ворота святині Торії. Ймовірно, це може бути дуже неввічливо", — зазначив користувач @MelanieJapan.

Пропонуємо і вам ознайомитися із цим роликом, щоб визначитися зі ставленням до подібного бачення спорту крізь культурну призму.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, чому японські лікарі настільки стурбовані наближенням Олімпіади. Наскільки ймовірною є поява такого собі "олімпійського" штаму COVID-19, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, яку країну в цьому році вперше за історію ОІ представить спортсмен-трансгендер. Всі подробиці ми розповіли в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!