Головна Новини Відео 2020 У Борисполі громадянин Індії так жадав потрапити в Україну, що влаштував аукціон хабарів - курйозне відео
commentss НОВИНИ Всі новини

У Борисполі громадянин Індії так жадав потрапити в Україну, що влаштував аукціон хабарів - курйозне відео

Відомо, що правопорушник вже вдруге намагався потрапити до України

16 листопада 2020, 19:26
Поділіться публікацією:
У Борисполі громадянин Індії так жадав потрапити в Україну, що влаштував аукціон хабарів - курйозне відео

У Борисполі громадянин Індії так жадав потрапити в Україну в обхід правил, що влаштував аукціон хабарів. Ставки дійшли від 600 до 1 тис доларів США. При чому при кожній констатації прикордонником суми хабаря вголос, вона збільшувалася на 100 умовних одиниць. В подальшому сумлінний правоохоронець нагадав порушнику про тюремний термін за давання хабаря та виніс постанову про заборону в'їзду на територію України на три роки. 


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що валюту в сумі 1,8 мільйона гривень намагалася ввезти в Україну 18-річна студентка столичного коледжу. Відомо, що правопорушниця прибула до міжнародного аеропорту "Бориспіль" авіарейсом сполученням "Дубаї-Київ". При проходженні митного контролю дівчина вибрала "зелений коридор", тобто смугу руху, яка передбачає відсутність предметів для декларування. Але правоохоронці звернули увагу на поведінку порушниці — дівчина висловлювала явне хвилювання, її речі були оглянуті. В результаті повсюдно — в кишенях, у відділеннях ручної поклажі, жіночій сумочці виявили пачки купюр номіналом по 100 доларів США на загальну суму майже 80 тис.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!