Головна Новини Відео 2020 У мережі з'явилося курйозне відео, на якому нардепи таємно збігають з будинку ВР, уникаючи гніву народного
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі з'явилося курйозне відео, на якому нардепи таємно збігають з будинку ВР, уникаючи гніву народного

Ймовірно, народні обранці злякалися гніву народу

17 листопада 2020, 21:13 comments1865
Поділіться публікацією:








У мережі з'явилося курйозне відео, на якому нардепи таємно збігають з будинку ВР, уникаючи гніву народного

У соціальних мережах з'явилося курйозне відео того, як народних обранців таємними підземними ходами виводять з будівлі Верховної Ради України. Відомо, що на момент "втечі" нардепів, під стінами Парламенту проходила акція протесту підприємців, тому покидати будівлю через центральний вхід було просто-таки небезпечно через гнів незадоволених ФОП-івців.


Нагадаємо, під Верховною Радою України, де сьогодні проходить акція протесту підприємців "Право на працю", почалися зіткнення між протестувальниками та поліцією.

Ситуація загострилася після того, як парламент не зміг скасувати карантин вихідного дня і не підтримав відстрочку касових апаратів для ФОП. Учасники акції протесту намагалися прорватися до парламенту. Як повідомляє Міністерство внутрішніх справ, учасники масових заходів почали ламати паркан, щоб пройти на територію, що охороняється. До протестувальників вийшли народні депутати, які вирішили поспілкуватися з лідерами акції, після чого її учасники почали повертатися додому. Повідомляється, що поліція не стала затримувати мітингувальників.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!